Στην Πάρο για τη 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου ο Γ. Λεονταρίτης

29h synantisi erasitexnikon thiason aigaioy
admin
06/10/2017 12:58
 
 
 

«Ο πολιτισμός ενισχύει την υπεραξία της περιοχής μας και μπορεί να αποτελέσει το καταφύγιό μας στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε». Αυτό δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, αναφερόμενος στην 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, η οποία φέτος πραγματοποιείται στην Πάρο.

Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, το νησί των Κυκλάδων θα βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτιστικού χάρτη με καθημερινές δωρεάν παραστάσεις σε τρεις θεατρικές σκηνές, ενώ παράλληλα θα διοργανώνεται πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων, όπως σεμινάρια, ομιλίες, εκθέσεις, μουσικές βραδιές κ.α.
Ο κ. Λεονταρίτης βρίσκεται ήδη στην Πάρο προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, έναν σπουδαίο θεσμό τον οποίο ο αντιπεριφερειάρχης χαρακτήρισε «σημείο αναφοράς στα καλλιτεχνικά δρώμενα του Αιγαίου», χωρίς να παραλείπει να συγχαρεί και τους διοργανωτές του.
Σημειώνεται ότι τη δαπάνη για τη διαμονή των 500 περίπου μελών 27 ερασιτεχνικών θιάσων από 17 νησιά του Αιγαίου καλύπτει οικονομικά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*