Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Φεστιβάλ ΑΝΩ στον Σαν Τζώρτζη

ano xristoygenna 2017 1
admin
04/12/2017 11:43
 
 
 

Λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2017, ο Σαν Τζώρτζης στην κορυφή του λόφου της Άνω Σύρου, θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του για να υποδεχθεί όσους ανηφορίσουν μέχρι εκεί για την χριστουγεννιάτικη συναυλία του Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ».

Ο χαρακτηριστικός ήχος του εκκλησιαστικού οργάνου κυριαρχεί στις ημέρες των Χριστουγέννων σε συναυλίες και εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι, επ’ ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων το εκκλησιαστικό όργανο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου (Σαν Τζώρτζη) στην Άνω Σύρο θα ηχήσει και πάλι, στο πλαίσιο επέκτασης του προγράμματος του Φεστιβάλ «ΑΝΩ» καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μέσω της διοργάνωσης σημαντικών εκδηλώσεων.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 20:00, με την Ελένη Κεβεντσίδου (εκκλησιαστικό όργανο), τη Μαρία Λυμπεράκου (σοπράνο) και τον Αναστάσιο Στέλλα (τενόρο) να παρουσιάζουν ένα γιορτινό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έργα για σόλο εκκλησιαστικό όργανο, αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα από τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Βενεζουέλα και το Πουέρτο Ρίκο.
Όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΑΝΩ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Info
ΑΝΩ Χριστούγεννα 2017
Χριστουγεννιάτικη μουσική για εκκλησιαστικό όργανο, σοπράνο και τενόρο
Πού: Καθεδρικός Ναός Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου
Πότε: Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ano xristoygenna 2017 2

(Visited 32 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.