«Τα 5 στοιχεία» στη σκηνή του θεάτρου Απόλλων

 
 
 

Μια μυσταγωγική μουσικοθεατρική παράσταση γεμάτη μουσική, ερμηνείες και εικόνες θα φιλοξενηθεί την Μ. Τετάρτη στις 21:00 στη σκηνή του θεάτρου Απόλλων.

Η παράσταση, η έμπνευση της οποίας ανήκει στην Άννα Μπουρμά, ανέβηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο 2016 στην Αθήνα κι από τότε έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 30 sold out παραστάσεις που συνεχίζουν το ταξίδι τους ανά την Ελλάδα.
Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στον κόσμο των στοιχείων της φύσης (φωτιά, νερό, αέρας, γη) συμφώνα με τον Ησίοδο και τον Αιθέρα, με την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων (computer programming & projection mapping), αλλά και με μοναδικά – και άγνωστα – μουσικά όργανα (όπως το duduk) που εμφανίζονται στην παράσταση και δίνουν την συγκίνηση, μέσα βέβαια πάντα από την ανθρώπινη πνοή.
Η Άννα Μπουρμά, μια ερμηνεύτρια πολυδιάστατη, τραγουδάει, παίζει κλασσικό πιάνο, νταούλι, έχοντας παράλληλα σκηνοθετήσει, χορογραφήσει και φωτίσει αυτήν την παράσταση. Η ερμηνεία της και η παρουσία της στη σκηνή έχει σχολιαστεί από πολλούς δημοσιογράφους ως απόκοσμη, υψηλής αισθητικής και αέναη. Τους θεατές εισάγουν στον κόσμο των στοιχείων μουσικές, στίχους και κείμενα που υπογράφει ο συνθέτης Τάκης Μπουρμάς.

pente stoixeia 3

Info
Πού: Θέατρο Απόλλων
Πότε: Μ. Τετάρτη, στις 21:00
Γενική είσοδος: 12€ (προπώληση: 10€)

Κείμενα, ενορχήστρωση: Tάκης Μπουρμάς
Σκηνοθεσία: Άννα Μπουρμά
Κιθάρες, φωνή, αφήγηση: Τάκης Μπουρμάς
Πλήκτρα: Nίκος Καλαντζάκος
Πνευστά: Vartan Abovian
Ήχος: Ηλίας Λάκκας
Φώτα: Στέφανος Ερινιτάκης & Άννα Μπουρμά
Projection mapping: Στέφανος Ερινιτάκης
Computer programming: Νίκος Καλαντζάκος
Φωτογραφίες παράστασης: Τζωρτζίνα Πιτιανούδη
Ξηρός Πάγος: Φραγκίσκος Δασύρας
Παραγωγή: AFM Records | Θεοδόσιος Φράγκος

pente stoixeia 2

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*