Η Φωτεινή Δάρρα «μάγεψε» το κοινό της Σύρου

 
 
 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση θεατών στις δύο συναυλίες της διακεκριμένης ερμηνεύτριας Φωτεινής Δάρρα, τις οποίες συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Θησέας Κυκλάδων» και ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου «Πρόσβαση».

Τόσο την Παρασκευή 27 Απριλίου, όσο και το Σάββατο 28 Απριλίου, το θέατρο «Απόλλων» γέμισε από μουσικόφιλους και όχι μόνο, που απόλαυσαν την εξαιρετική Φωτεινή Δάρρα και την ορχήστρα της, ενώ ταυτόχρονα ενίσχυσαν οικονομικά κοινωνικές δομές της Σύρου.
Για τη μεγάλη στήριξη που παρείχαν σ’ αυτήν την δράση αλληλεγγύης, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Θησέα» Γιώργος Λεονταρίτη θέλησε να ευχαριστήσει τους πολίτες της Σύρου που κατέκλυσαν το θέατρο «Απόλλων» και αγκάλιασαν με θέρμη, αγάπη και ενθουσιασμό την πρωτοβουλία, καθώς και τον συνδιοργανωτή Σύλλογο «Πρόσβαση» για τη σημαντική αρωγή και τη συμβολή του στην επιτυχή υλοποίησή της.
Ο κ. Λεονταρίτης εξέφρασε, επίσης, τις ευχαριστίες του προς την κα Δάρρα, που με τη μοναδική φωνή της «μάγεψε» το κοινό της Σύρου και τον μαέστρο Γιώργο Παπαχριστούδη με την ορχήστρα των εξαιρετικών μουσικών του που ταξίδεψαν τις τους θεατές με τις υπέροχες μελωδίες και τα μοναδικά ακούσματα.
Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε και στους χορηγούς της δράσης, που απλόχερα και χωρίς δισταγμό στήριξαν την προσπάθεια με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη και συγκεκριμένα:
1. Την Blue Star Ferries για τη δωρεάν μετακίνηση των συντελεστών της δράσης.
2. Τον Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για την παραχώρηση του θεάτρου «Απόλλων».
3. Τα ξενοδοχεία «Αρχοντικό Ερμούπολις» και «Ερμής» για τη δωρεάν διαμονή τους.
4. Τα εστιατόρια «Αρχονταρίκι», «Το τσιπουράδικο της Μυρσίνης», «Περί τίνος» και “Avant garden”.
5. Το προσωπικό του θεάτρου «Απόλλων» για την πολύτιμη βοήθειά του και φυσικά τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που συνέβαλε στην προβολή των συναυλιών.

(Visited 21 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*