«Σύρος-Πολιτισμός 2018»: Τέχνη, έμπνευση, δημιουργία!

Άκης Αξαόπουλος
29/05/2018 00:07
 
 
 

Φαντασμαγορικές παραστάσεις, καλαίσθητες εκθέσεις, διασκεδαστικές παραδοσιακές και νησιώτικες βραδιές, μουσικές βραδιές, ποικίλα και πρωτότυπα πολιτιστικά δρώμενα και φυσικά τα πλούσια και ανανεωμένα Φεστιβάλ πλαισιώνουν και φέτος το πολιτιστικό πρόγραμμα «Σύρος-Πολιτισμός 2018».

Το φετινό πρόγραμμα – το οποίο φιλοδοξεί να ταξιδέψει τους θεατές στον μαγικό κόσμο της τέχνης, του πνεύματος, της έμπνευσης και της δημιουργίας – είναι αφιερωμένο στο Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς, σε μια προσπάθεια να τονιστεί και κυρίως να μεταδοθεί εντός και εκτός συνόρων η ανεκτίμητη αξία του πολιτιστικού θησαυρού για τη διαμόρφωση της ιδιαίτερης ταυτότητας της Σύρου.
Ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης καλεί μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού να στηρίξουν το πολιτιστικό πρόγραμμα με τη παρουσία και την καλή τους διάθεση, με την υπόσχεση να τους προσφέρει υπέροχες στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις.
Το πρόγραμμα του «Σύρος – Πολιτισμός 2018» έχει αναρτηθεί και στην τουριστική πύλη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.