Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ»: «Εν χορδαίς και οργάνω» η συναυλία του Ιουνίου

Άκης Αξαόπουλος
30/05/2018 15:27
 
 
 

Έργα για εκκλησιαστικό όργανο και κουαρτέτο εγχόρδων θα περιλαμβάνει η συναυλία με τίτλο «Εν χορδαίς και οργάνω», η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου (Σαν Τζώρτζη) στην Άνω Σύρο, στο πλαίσιο του ετήσιου κύκλου εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ».

Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουνίου, στις 20:00 (με ελεύθερη είσοδο όπως πάντα) και σε αυτήν θα πάρουν μέρος ο Χρήστος Παρασκευόπουλος (εκκλησιαστικό όργανο) και το Κουαρτέτο Εγχόρδων “FourTe” (Ηλίας Γυφτονικολός – βιολί, Κωνσταντίνα Μπάλλα – βιολί, Ιζαμπέλα Ελένη Χατζηιωάννου – βιόλα και Μυρτώ Ξηρουχάκη – βιολοντσέλο).
Επίσης, από φέτος το Φεστιβάλ καθιερώνει την πραγματοποίηση της προφεστιβαλικής του εκδήλωσης με γενικό τίτλο «ΑΝΩ ΠΡΟ». Η συγκεκριμένη εκδήλωση του Φεστιβάλ – που συνδυάζεται με συνέντευξη τύπου και παρουσίαση του προγράμματός του – σκοπεύει να δώσει στο κοινό, αλλά και στους προσκεκλημένους δημοσιογράφους από ΜΜΕ της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και των Κυκλάδων, μια πρώτη γεύση του βασικού του κορμού που θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου στην Άνω Σύρο.

«ΑΝΩ» ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ
Διοργάνωση
Καθολική Επισκοπή Σύρου
Σύνδεσμος Ελλήνων Καθολικών Σύρου

Συνδιοργάνωση
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Δήμος Σύρου – Ερμούπολης

Δωρητής
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Χορηγοί
Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής
Ξενοδοχείο «ΕΡΜΗΣ»

Χορηγοί Μετακίνησης
BLUE STAR FERRIES
ASTRA AIRLINES

Χορηγοί Επικοινωνίας
ΕΡΤ3, ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΡΤ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ, Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΘΗΝΑ 9,84, ΘΕΜΑ RADIO, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, MUSIC PAPER, ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, CYCLADES24, SYROS TODAY, SYROS AGENDA, NAXOS TIMES, ΑΙΓΑΙΟ FM LIVE, EMPNEUSI 107 FM

Υποστήριξη Διοργάνωσης
ORION PRODUCTION
ΑΤΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ (Παράρτημα Σύρου)

Οργανωτική Επιτροπή
Χρήστος Παρασκευόπουλος (καλλιτεχνικός διευθυντής)
Χάρης Βεκρής (εκτελεστικός διευθυντής)
Γιάννης Ρούσσος (οργανίστας Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου)
Μαρία Μαυρίκου (υπεύθυνη χορηγιών)
Γιώργος Σιγάλας (υπεύθυνος φιλοξενίας)
Αντώνης Δαλέζιος (τεχνική υποστήριξη)

Δημιουργικό αφίσας – προγράμματος
Φρειδερίκος Ρούσσος

Μεταφράσεις
YOURTRANSLATOR

(Visited 34 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.