Σαγκρί Νάξου: Δυο παραστάσεις για πολλά χειροκροτήματα (φώτος)

 
 
 

Κυριολεκτικά μάγεψαν με τις ερμηνείες τους όσους είχαν τη χαρά να τους παρακολουθήσουν, οι μικροί ηθοποιοί από το Σαγκρί στις παραστάσεις που έδωσαν την Κυριακή το βράδυ.

Μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, της Λέσχης Βιβλίου «Ο Μικρός Πρίγκηπας» ανέβασαν την Κυριακή το βράδυ στον προαύλιο χώρο του εστιατορίου «Τζώνης» στο Σαγκρί, τις παραστάσεις «Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και «Το σακάκι που βελάζει» του Στανισλάβ Στρατίεβ.

parastasi sagri 2018 2

Τη σκηνή άνοιξαν οι μικρότεροι «ηθοποιοί» που έπαιξαν «Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα» και καταχειροκροτήθηκαν από τον αρκετό κόσμο που παρακολούθησε τις παραστάσεις, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα μεγαλύτερα παιδιά με «Το σακάκι που βελάζει» που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

parastasi sagri 2018 3

Και τα δυο έργα ήταν γεμάτα με μηνύματα και τα παιδιά τα απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο μαρτυρώντας την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει με τη δασκάλα τους κ. Μαρία Μανιού –που σκηνοθέτησε τις δυο παραστάσεις- αλλά και όσους ακόμα δούλεψαν για αυτό το εξαίσιο αποτέλεσμα.

parastasi sagri 2018 4parastasi sagri 2018 5parastasi sagri 2018 6parastasi sagri 2018 7parastasi sagri 2018 8parastasi sagri 2018 9parastasi sagri 2018 10

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*