Γκαλά όπερας από την Εθνική Λυρική Σκηνή σε Σαντορίνη, Τήνο και Μύκονο

 
 
 

anoikse ton kyklo ethniki lyriki skini

Από τη Σαντορίνη ξεκίνησε το ταξίδι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (σε συνεργασία με την «Άγονη Γραμμή Γόνιμη») με σκοπό την παρουσίαση ενός ιδιαίτερου γκαλά με άριες και ντουέτα από διάσημες όπερες και οπερέτες, ερμηνευμένα από την υψίφωνο Βασιλική Καραγιάννη και τον τενόρο Γιάννη Χριστόπουλο.

Στο γκαλά όπερας ακούγονται, συνοδεία πιάνου, άριες και ντουέτα από όπερες και οπερέτες των Τζουζέπε Βέρντι, Τζάκομο Πουτσίνι, Θεόφραστου Σακελλαρίδη κ.α. Στη Σαντορίνη, στο πιάνο συνόδευσε ο Φρίξος Μόρτζος, ο οποίος έδωσε τη «σκυτάλη» στη Μαρία Νεοφυτίδου για τις εκδηλώσεις της Τήνου και της Μυκόνου.
Με τα γκαλά όπερας, ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος των δύο εκπαιδευτικών εργαστηρίων μακράς διαρκείας για παιδιά και ενήλικες, που επιμελήθηκε το τμήμα των Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στη Σαντορίνη, την Τήνο και τη Μύκονο. Τη βραδιά ανοίγει η παρουσίαση του εργαστηρίου Νότες που αρμενίζουν, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μουσικής και αφήγησης για άτομα ηλικίας 60+ με βασικά εργαλεία το τραγούδι, την αφήγηση και την κίνηση.

Info
*Τήνος: 26 Ιουνίου | 20:30 | Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού
*Μύκονος: 28 Ιουνίου 2018 |20:30 | Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μυκόνου ¬
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού: 2283 029070 | Γρυπάρειο Μέγαρο: 2289027791
Εμψύχωση Εκπαιδευτικών Εργαστηρίων: Θάλεια Μαρί Παπαδοπούλου, Ντίνα Στράνη
Με την υποστήριξη των δήμων Σαντορίνης, Τήνου και Μυκόνου, του Μεγάρου Γκύζη στη Σαντορίνη και του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού.
Μέγας Χορηγός: Ελληνικά Πετρέλαια Όμιλος Εταιριών| Χορηγός: Blue Star Ferries

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*