Αφιερωμένο στον Μάνο Ελευθερίου το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης 2019

Άκης Αξαόπουλος
29/04/2019 16:01
 
 
 

Πιο γρήγορα από ποτέ, το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2019» ανοίγει την αυλαία του για να προβάλλει την ξεχωριστή ταυτότητα και τον πολιτιστικό θησαυρό του νησιού, παντρεύοντας το παραδοσιακό με το μοντέρνο, με φόντο τη νεοκλασική Ερμούπολη, τη μεσαιωνική Άνω Σύρο και τα γραφικά χωριά του.

Φέτος το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Συριανό Μάνο Ελευθερίου, τον δικό μας Μάνο, που μας «άφησε» απροσδόκητα, δημιουργώντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην καρδιά μας. Εξακολουθεί να «ζει» μέσα από το μεγάλο έργο που μας κληροδότησε, το οποίο αναδεικνύουμε με σεβασμό.
Το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου, με εγγυημένη υψηλή ποιότητα και ποικιλία εκδηλώσεων, καλύπτει όλες τις προτιμήσεις και όλες τις ηλικίες. Για άλλη μια χρονιά, υπέροχες μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις καταξιωμένων καλλιτεχνών, παραδοσιακές βραδιές, ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα και φυσικά τα διεθνούς φήμης Φεστιβάλ, αναμένεται να προσελκύουν κόσμο απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Σας προσκαλούμε όλους να είστε κοντά μας και φέτος, στηρίζοντας το πρόγραμμά μας με τη παρουσία και τη θετική σας ενέργεια και σας υποσχόμαστε ανεπανάληπτες καλοκαιρινές βραδιές.
Το πρόγραμμα του «Σύρος – Πολιτισμός 2019» έχει αναρτηθεί στην τουριστική πύλη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και θα το δείτε εδώ http://bit.do/eQtJ7.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*