Μικρή Biennale Σύγχρονης Τέχνης – Εικαστική Περιπλάνηση στο Μουντάδο της Τήνου

admin
31/07/2015 12:51
 
 
 

“Αποκάλυψη” είναι ο τίτλος της Μικρής Biennale Σύγχρονης Τέχνης που στήθηκε στον Μουντάδο της Τήνου, όπου σε αναπάντεχα σημεία του χωριού βρίσκει κανείς έργα καλλιτεχνών από διάφορες χώρες της Ευρώπης, αλλά κι από την Ελλάδα.

Την επιμέλεια της έκθεσης (που θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Αυγούστου) έχει η Mireille Lienard, ενώ τη μελέτη του χώρου έκανε ο Philippe Fraisse, δύο Βέλγοι καλλιτέχνες που εδώ και 30 χρόνια άφησαν την πατρίδα τους για να ζήσουν στον Μουντάδο!

Η ιδέα για τη διοργάνωση μιας εικαστικής συνάντησης “έπεσε” πριν από δύο χρόνια, με τον Σύνδεσμο των Απανταχού Εκ Μουντάδου Τήνου Καταγομένων να υποστηρίζει την ιδέα των καλλιτεχνών σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στην «Αποκάλυψη» (τίτλος που επιλέχθηκε «με ιδιαίτερη σημασία για την ταραγμένη εποχή που ζούμε», σύμφωνα με τη Mireille Lienard) συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Romina Remmo (Βέλγιο), Albertine Meunier (Γαλλία), Yvonne Mostard (Ολλανδία), Γεωργία Δαμοπούλου (Ελλάδα), Domenico Pievani (Ιταλία) και οι Yasmina Assbane και Patrick Guaffi (Γαλλία/Βέλγιο).

(φωτό και πληροφορίες: kathimerini.gr)

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*