Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2020: Παρουσίαση στολών και 1ο Maska Runners

Newsroom
18/02/2020 16:12
 
 
 

 

«Άρωμα» καρναβαλιού θα έχει το ερχόμενο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στη Σύρο, οπότε και θα πραγματοποιηθούν δυο διασκεδαστικές δράσεις!

Στις 11 το πρωί η παραλία της Ερμούπολης θα γεμίσει… διαφορετικούς δρομείς! Υλοποιώντας μια ιδέα του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτισμού & Τουρισμού, ο Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου διοργανώνει το 1ο Maska Runners, έναν αγώνα δρόμου-περιπάτου 1.000 μέτρων με δωρεάν συμμετοχή και απαραίτητο αξεσουάρ τις μάσκες που θα πρέπει να φορούν οι συμμετέχοντες! Φυσικά, στο Maska Runners μπορούν να συμμετέχουν, επίσης, μασκαρεμένοι (με αποκριάτικες στολές, βάψιμο προσώπου κλπ).

Με γνώμονα την τόνωση της τοπικής κοινωνίας και με στόχο οι εκδηλώσεις να περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές του Δήμου, η εκκίνηση του 1ο Maska Runners θα δοθεί από τα ΚΤΕΛ και με τερματισμό στην Πλατεία Μιαούλη. Εγγραφές στο www.maskarunners.gr (επικοινωνία & πληροφορίες: info@maskarunners.gr).

Μία ώρα μετά, στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μέγαρο, οι καρναβαλικές ομάδες θα παρουσιάσουν τις στολές τους και στη συνέχεια θα σεργιανίσουν στην Ερμούπολη, συνοδεία κρουστών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

(Visited 64 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*