Τσικνοπέμπτη στην πλατεία Μιαούλη

Newsroom
18/02/2020 16:23
 
 
 

 

Γαμήλιες τελετές και παραδοσιακό γλέντι θα στηθούν στην πλατεία Μιαούλη το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 20 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2020.

Στις 19:00 η κεντρική πλατεία της Ερμούπολης θα γεμίσει με νύφες, γαμπρούς, κουμπάρους, συμπεθέρια, συγγενείς και φίλους για τα… Συριανό-Ιδώματα!

Γαμήλιες πομπές θα ξεκινούν από διάφορες περιοχές της Σύρου με τελικό σημείο συνάντησης την Πλατεία Μιαούλη.

Τη γαμήλια πομπή της Νύφης και του Γαμπρού συνοδεύουν πεθεροί, πεθερές συμπέθεροι, συγγενείς, κουμπάροι και όλο το κάλεσμα του γάμου, σκορπίζοντας σε κάθε γειτονιά της Σύρου εύθυμη καρναβαλική διάθεση.

Οι γαμήλιες πομπές με τη δέουσα καρναβαλική επισημότητα θα ολοκληρώσουν την διαδρομή τους στην πλατεία Μιαούλη. Εκεί θα ξετυλιχτεί η τελευταία φάση του γεγονότος, ο γάμος, η παντρειά με τη… βούλα, που θα επικυρώνεται με τη γαμήλια τελετή, ΜΟΝΟ με τη ρίψη κομφετί.

Στη συνέχεια (20:30), οι Σύλλογοι της Σύρου και το Παραδοσιακό Εργαστήρι «Άρωμα Παράδοσης» θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με αποκριάτικους παραδοσιακούς χορούς, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

(Visited 79 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.