Ευχαριστήρια για τη διεξαγωγή της έκθεσης ”Ακουαρέλες και ψηφίδες στη Νάξο”

admin
28/09/2015 8:02
  •  
  •  
  •  
 
Ευχαριστήρια για τη συνεργασία προκειμένου να πραγματοποιηθεί η έκθεση “Ακουαρέλες και ψηφίδες” στη Νάξο, αποστέλλει η καθηγήτρια μουσικής στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου, Ιωάννα Παπούλια εκ μέρους των δυο καλλιτεχνών Δανάης Δούκα και Δημήτρη Χωριανόπουλου. Στο μήνυμα της αναφέρει τα εξής:
“Ευχαριστούμε θερμά, εκ μέρους της μητέρας μου Δανάης Δούκα – ζωγράφου και του κ. Δημήτρη Χωριανόπουλου, τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κο Μανόλη Μαργαρίτη, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τον κο. Κωνσταντίνο Παγώνη – για την παραχώρηση των αιθουσών στην πρώην Σχολή Ουρσουλινών – ώστε να φιλοξενηθεί η έκθεση ζωγραφικής και ψηφιδωτού με θέμα : ”Ακουαρέλες και ψηφίδες στη Νάξο”.
 
 
Έκθεση που πραγματοποιήθηκε το πρώτο δεκαπενθήμερο (1 – 15) Αυγούστου σε αυτό τον ιδιαίτερα προσεγμένο και μοναδικό χώρο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών. Ιδιαιτέρως δε θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Κατερίνα Μαργαρίτη για τη πολύτιμη βοήθειά της. Και βέβαια ευχαριστώ προσωπικά όσες και όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους, γεγονός που μας γέμισε χαρά και ικανοποίηση”.  

 

(Visited 158 times, 1 visits today)