Μαγική συνύπαρξη στην 1η φετινή συναυλία του Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ»

Newsroom
22/06/2021 16:54
 
 
 

Επιτυχημένη ήταν η πρώτη, φετινή συναυλία του Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου ΑΝΩ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Ιουνίου στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου (Σαν Τζώρτζη) συμμετέχοντας παράλληλα στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2021.

Ο Γιάννης Καΐκης (τρομπόνι) και ο Χρήστος Παρασκευόπουλος (εκκλησιαστικό όργανο) μάγεψαν με την συνύπαρξη τους σε έργα σημαντικών συνθετών από όλες τις μουσικές περιόδους, κάποια από τα οποία ακούστηκαν και σε πρώτη ζωντανή εκτέλεση.

Λόγω της πανδημίας, δεν επετράπη η φυσική παρουσία κοινού, όμως από την κορυφή του επιβλητικού λόφου της Άνω Σύρου, η άρτια εικόνα και ο ήχος του Φεστιβάλ μεταδόθηκαν διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο, από τις σελίδες του Φεστιβάλ ΑΝΩ σε YouTube και Facebook.

Το Φεστιβάλ ΑΝΩ ανανεώνει το ραντεβού με το κοινό του για τις 16 Αυγούστου, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον πρόγραμμα και με την ευχή, αυτό το καλοκαίρι, οι εκδηλώσεις του να πραγματοποιηθούν στο φυσικό του χώρο και με την παρουσία κοινού.


Η πράξη «Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου Άνω Σύρου ΑΝΩ» είναι ενταγμένη στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD-LEADER/Ομάδα Τοπικής Δράσης «Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε.»/Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Η Ευρώπη επενδύει στις αγροτικές περιοχές/Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων/Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020/Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βαμβακούσης / Νίκος Δεσύπρης
Σχεδιασμός αφίσας: Κώστας Καταγάς
Οπτική ταυτότητα Φεστιβάλ: Φρειδερίκος Ρούσσος / Syrostoday

To LINK της συναυλίας στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=FWHU8rlXLTk
Για περισσότερες πληροφορίες: www.anofestival.gr

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*