Κατερίνα Γιαννακά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα εξουσίας και όχι αντιπολίτευσης» (video)

ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
Newsroom
26/05/2023 23:44
 
 
 

 

«Τον απολογισμό για την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ θα τον κάνουμε μετά την κάλπη της 25ης Ιουνίου» υπογράμμισε μιλώντας στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καίτη Γιαννακά η οποία συμμετείχε στη συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος την Πέμπτη το βράδυ.

Σύμφωνα με την κ. Γιαννακά, τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, επεφύλαξαν «μια ενθουσιώδη υποδοχή» για τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος με τη φράση «Nα κηρύξουμε λήξη στο πένθος και να σημάνουμε συναγερμό μάχης» έδωσε την εκκίνηση για το νέο προεκλογικό αγώνα του κόμματος.

Σύμφωνα με την κ. Γιαννακά «το μεγαλύτερο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η αλλαγή της ατζέντας που αναγκάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει μετά την ολομέτωπη επίθεση που δέχτηκε από όλα τα κόμματα τα οποία δεν στάθηκαν στο πρόγραμμά μας, αλλά στο τότε που κυβερνούσε το κόμμα» είπε, και πρόσθεσε με έμφαση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα εξουσίας και όχι αντιπολίτευσης».

Η Κατερίνα Γιαννακά ερωτώμενη σχετικά, εκτίμησε ότι είναι πιθανόν «να χαθεί η έδρα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Κυκλάδες και να την κερδίσει η ΝΔ». Επίσης, καυτηρίασε τα σχόλια που δέχτηκε η συντονίστρια της ΟΜ Νάξου του ΣΥΡΙΖΑ Παρή Μανιού μετά τη συνέντευξή της στον Aegean Voice τονίζοντας ότι «λυπάμαι για αυτά που γράφονται από στελέχη τα οποία έχουν φύγει από το κόμμα, καταγγέλλοντας την διεύρυνση».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 210 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*