Σύρος: Δεύτερο σεμινάριο της Google για προβολή τουριστικών επιχειρήσεων μέσω διαδικτύου

admin
19/05/2016 08:09
 
 
 

Απόψε το απόγευμα (από τις 18:00 μέχρι τις 20:00) θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη το δεύτερο δωρεάν σεμινάριο της Google, με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία.

Το σεμινάριο θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε απευθείας σύνδεση, μέσω τηλεδιάσκεψης και μέλη του Επιμελητηρίου στα γραφεία του φορέα σε Άνδρο, Μήλο και Τήνο.

Σημειώνεται ότι το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), η οποία ξεκίνησε το 2014 και 2015 σε 8 προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 – 1,5 ώρας.  

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα, αλλά και να δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφτείτε τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online εδώ.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*