Fam Trip Κινέζων tour operators στη Σαντορίνη

admin
31/05/2016 09:12
 
 
 

Η γνωριμία με τη Σαντορίνη και την τοπική της αγορά ήταν ο στόχος του FamTrip επτά Κινέζων touroperators, οι οποίοι επισκέφθηκαν το νησί την περασμένη Παρασκευή, συνοδευόμενοι από δύο Κινέζους δημοσιογράφους.


Το ταξίδι γνωριμίας διοργανώθηκε από τον ΕΟΤ Σαγκάης και Ελλάδας, καθώς και τους κατά τόπους Δήμους και είχε τρεις σταθμούς: την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Χίο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σαντορίνη, οι τουριστικοί πράκτορες από τα μεγαλύτερα γραφεία και αεροπορικές εταιρίες της Σαγκάης και οι δημοσιογράφοι έκαναν μίνι κρουαζιέρα στην Καλντέρα και στη συνέχεια συναντήθηκαν κατ’ ιδίαν με τοπικούς επιχειρηματίες του τουρισμού. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των επιχειρηματιών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, γεγονός που εξέπληξε ευχάριστα όλους τους τουριστικούς πράκτορες.

Με ανακοίνωση του, ο δήμος Θήρας ευχαρίστησε για την αφιλοκερδή και σημαντική βοήθεια τους εξής: Ένωση Ξενοδόχων – ElGrecoResort& SantoriniPalace – για τη φιλοξενία, HellenicSeawaysγια την μεταφορά του γκρουπ, NSTTravelγια τις μετακινήσεις στη Σαντορίνη, Sunset Oia Cruises για την βόλτα στην καλντέρα, FanariVillasRestaurant για το υπέροχο δείπνο και το Μουσείο Οίνου Κουτσογιαννόπουλου για την ξενάγηση στον χώρο τους.

Επίσης, εξέφρασε πολλές ευχαριστίες στον πρόεδρο κ. Τζούρο και τους υπαλλήλους του ΔΑΠΠΟΣ για την φιλοξενία των συναντήσεων στους χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*