Η Σύρος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση BIT MILAN 2022

Newsroom
14/04/2022 10:42
 
 
 

 

Στο πλαίσιο της εξωστρεφούς τουριστικής πολιτικής της δημοτικής αρχής και υπό την ομπρέλα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση BIT MILAN 2022, που πραγματοποιήθηκε από 10 έως 12 Απριλίου στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Κατά τη διάρκεια της, πλήθος επισκεπτών και επαγγελματιών του τουρισμού παρευρέθηκαν για να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις του τουρισμού, καθώς και για νέους ελκυστικούς προορισμούς.

Στη συγκεκριμένη αυτή τουριστική διοργάνωση, την εκπροσώπηση της Σύρου ανέλαβε το γραφείο της κας Ελένη Σαρικώστα, δημοσιογράφου, σύμβουλου στο τουριστικό μάρκετινγκ και ειδικής σε θέματα διεθνών τουριστικών εκθέσεων.

Για την πρώτη διά ζώσης παρουσία της Σύρου σε διεθνή τουριστική έκθεση μετά την πανδημία, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και συγκεκριμένα τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη, καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη της, για την ευκαιρία που δίνεται στη Σύρο, αλλά και στα υπόλοιπα νησιά, να αναδειχθούν μέσω της παρουσίας τους στις διεθνείς εκθέσεις.

(Visited 96 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*