Ερωτικά όργια σε κρουαζιέρα στις Κυκλάδες και άλλα νησιά

cyclades orgia cruise 01
admin
05/07/2016 20:05
 
 
 

Ερωτικές διακοπές στην Ελλάδα για swingers οργανώνει το Ολλανδικό Τουριστικό Πρακτορείο SDC, προκειμένου ζευγάρια …«να γνωρίσουν τα ελληνικά νησιά».

 Ο τίτλος της κρουαζιέρας με το πολυτελές πλοίο Azamara Quest, είναι «Πάθος στα ελληνικά νησιά» και θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου του 2017.  

cyclades orgia cruise 02Η κρουαζιέρα θα ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό τα νησιά Μύκονο, Πάρο, Κω, Ρόδο, Μαρμαρά (Τουρκία) και Σαντορίνη.  Μεταξύ άλλων η εταιρεία αναφέρει πως η συγκεκριμένη κρουαζιέρα θα αποτελέσει αφορμή για να ερωτευτεί κανείς τα ελληνικά νησιά έχοντας στο πλάι του τους  πιο «καυτούς» άνδρες και γυναίκες…
cyclades orgia cruise 03

«Επισκεφθείτε τα πιο παρθένα ηλιόλουστα, ονειρικά νησιά σε μια  αισθησιακή κρουαζιέρα που θα σας κάνει να χάσετε το κεφάλι σας! Για εμάς, το πολυτελές Azamara Quest θα μετατραπεί σε ένα φάρο σεξουαλικότητας όπου ο ρομαντισμός, το πάθος και οι ένοχες απολαύσεις θα αποτελέσουν μέρος μιας σέξι περιπέτειας ελευθεριών. Τα δελεαστικά νησιά και το Αιγαίο θα αποτελέσει το σκηνικό για ένα κρεσέντο καυτού αισθησιασμού. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μέρος του κόσμου όπου οι ζεστές ημέρες θα οδηγούν σε σέξι, αισθησιακές νύχτες. Το Αιγαίο είναι γνωστό για τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματά του, που βάζουν «φωτιά» στον ουρανό, όπως και τα swingers ζευγάρια. Αν θέλετε πολυτέλεια, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια, πεντάστερα εστιατόρια και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής χωρίς καμία αναστολή, τότε αυτές είναι οι ιδανικές διακοπές για εσάς» αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας και καταλήγει: “Η πέμπτη μας κρουαζιέρα θα είναι η ευκαιρία για να ξεφύγετε από τους περιορισμούς της πραγματικής ζωής και και εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Αυτή η κρουαζιέρα θα σας δώσει την ευκαιρία της πλήρους διαφυγής, εκεί οι αναστολές θα περιοριστούν και όπου οι αναστολές περιορίζονται έρχεται η δράση“.

Οι τιμές για την κρουαζιέρα ξεκινούν από 2.110 ευρώ  το άτομο.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*