Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Υποψήφια στα Tourism Awards 2015 για τις ενέργειες τουριστικής προβολής της έκθεσης του Λούβρου

admin
05/02/2015 09:34
 
 
 

Βραβείο των Tourism Awards 2015 διεκδικεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την προβολή της έκθεσης με τα αρχαιολογικά ευρήματα της Ρόδου, η οποία φιλοξενείται στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι και πρόκειται να φιλοξενηθεί και στη Ρόδο.

Τα Tourism Awards 2015 διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά, από τη Boussias Communications και την έκδοση Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), με στόχο την ανάδειξη των πιο καινοτόμων πρωτοβουλιών από φορείς του ελληνικού τουρισμού και επιχειρήσεις.
Οι δέκα βασικές κατηγορίες βράβευσης είναι: Strategy & Innovation, Customer Service & Experience, Specialty Offering, Gastronomy, Facilities & Architecture, Digital & Social Marketing, Travel & Transportation, Branding – Public Relations & People Strategy, Technology, Sustainability & Operations.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει τον Μάρτιο όπου θα λάβει μέρος αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου, «αποτελεί στόχο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η διεκδίκηση τουριστικών βραβείων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, τα οποία ενισχύουν το τουριστικό image του τόπου στις αγορές».

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*