Πρωτοσέλιδο η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες στο greentraveller!

greentraveller
admin
11/08/2016 20:40
 
 
 

Εκτενές αφιέρωμα και on line τουριστικό οδηγό για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες δημοσιεύτηκε στη δημοφιλή ταξιδιωτική ιστοσελίδα greentraveller.co.uk.

Στο αφιέρωμα εκθειάζεται η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες και περιγράφονται με τα καλύτερα λόγια οι ομορφιές τους, ενώ έχει αναρτηθεί σχετικό βίντεο και πλήθος φωτογραφιών. Η δημοσιογράφος Florence Fortham , ο οπερατέρ Alex Cantouris και ο παραγωγός Richard Hammond του αφιερώματος του greentraveller.co.uk, βρέθηκαν στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες αρχές Ιουλίου όπου στην κυριολεξία αλώνισαν τα νησιά προκειμένου να καταγράψουν όσα περισσότερα μπορούσαν για το συγκεκριμένο αφιέρωμα του οποίου η παραγωγή έγινε σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ηνωμένου Βασίλειου και Ιρλανδίας.

Το άρθρο φιλοξενεί και κείμενο της διευθύντριας του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασίλειου και Ιρλανδίας όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι, “με τόσους πολλούς άγνωστους και επιβλητικούς θησαυρούς που περιμένουν να ανακαλυφθούν, είναι σίγουρο ότι αυτά τα όμορφα νησιά με όλα αυτά που έχουν να προσφέρουν όπως η φύση, η πεζοπορία και ορειβασία, η ποδηλασία, τα θαλάσσια σπορ και η κολύμβηση, η ιστορία και οι τοπικές γιορτές, οι τέχνες και τα χειροτεχνήματα ή απλά το καλό φαγητό και κρασί θα μαγέψουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη“!

Το αφιέρωμα στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες στο greentraveller.co.uk ξεκινάει με τα καλύτερα λόγια για τα νησιά…
Εδώ βρίσκεται η κλασική Ελλάδα. Η Νάξος και τα νησιά των Μικρών Κυκλάδων (Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι και Δονούσα) τα έχουν όλα: τα αρχαία μνημεία, τα ψαροχώρια, τις αμμώδεις παραλίες, τα τουρκουάζ νερά και τα φρέσκα τοπικά τρόφιμα. Στην ήσυχη ενδοχώρα, θα ακούσετε τα κουδούνια των κατσικιών και θα θαυμάσετε τα όμορφα διατηρημένα ασβεστωμένα εκκλησάκια. Θα νιώσετε την ελληνική γενναιόδωρη φιλοξενία στους τοπικούς ξενώνες και τα εστιατόρια, ενώ υπάρχουν δραστηριότητες για όλους, από kite-surfing, θαλάσσιο καγιάκ και windsurfing μέχρι αναρρίχηση, ποδήλατο βουνού και πεζοπορικές ξεναγήσεις“.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ: ΕΔΩ

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*