New York Times: Η Νάξος και η Φολέγανδρος ιδανική για τους 20αρηδες τουρίστες

naxos 1
admin
22/10/2016 18:27
 
 
 

Tα ελληνικά νησιά είναι ένας από τους 20 καλύτερους προορισμούς να ταξιδέψει κανείς στην ηλικία των 20 ετών, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.

Μάλιστα, προτείνεται απόδραση σε οποιοδήποτε ελληνικό νησί, με εξαίρεση τη Σαντορίνη, την Ίο και τη Μύκονο.

Όπως αναφέρει η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα, οι Κυκλάδες προσφέρουν απαράμιλλη ομορφιά και ξεκούραση, ειδικά αν μένετε μακριά από τους προορισμούς με έντονη διασκέδαση. Φυσικά, δεν συμβαίνει κάτι με αυτούς, όμως τα νησιά που δέχονται λιγότερους επισκέπτες, όπως η Νάξος και η Φολέγανδρος, προσφέρουν περιβάλλον με λιγότερη πολυκοσμία και πιο γνήσια κουλτούρα.

Περάστε τις ημέρες σας κολυμπώντας, τρώγοντας καταπληκτικά θαλασσινά ψημένα στα κάρβουνα και εξερευνώντας αρχαιολογικούς χώρους. Τα βράδια είναι αφιερωμένα στη μουσική, στο φαγητό και στο ούζο.

To άρθρο εντάσσεται στη σειρά δημοσιευμάτων που έχουν στόχο να βοηθήσουν το αναγνωστικό κοινό με ευκαιρίας και προκλήσεις ζωής. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αλλάξεις τον τρόπο που αντικρίζεις τον κόσμο, και ίσως και τον εαυτό σου, από τα ταξίδια. Ταξιδεύοντας κανείς ανακαλύπτει νέους πολιτισμούς, συναντά νέους φίλους και αποκτά αναμνήσεις για μια ζωή.

Ωστόσο, τα ταξίδια στη δεκαετία των 20 επιφυλάσσουν μερικές προκλήσεις. Μπορεί να έχετε οικονομικούς περιορισμούς, περιορισμένο χρόνο εκτός εργασίας και ανησυχίες για το ζήτημα ασφάλειας.

Διαβάστε το άρθρο της New York Times ΕΔΩ

 

Πηγή: tornosnews.gr

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*