Η Σύρος στο πλάνο της ινδικής τουριστικής αγοράς για το 2024

Newsroom
23/08/2023 21:21
 
 
 

 

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ του Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κ. Παναγιώτη Κουταβά, του επικεφαλής του τμήματος Πολιτισμού και Τουρισμού του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Οικονομίας κ. Νικόλαου Καβαλιέρου και των εκπροσώπων του ταξιδιωτικού πρακτορείου VΕΕΝΑ World κ.κ. Veena Patil και Sudhir Patil, ενός εκ των μεγαλυτέρων τουριστικών πρακτορείων της Ινδίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ινδικής πλευράς για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που μπορεί να παρέχει η Σύρος στην ινδική τουριστική αγορά. Με τη σειρά τους κι εκείνοι ενημέρωσαν τον κ. Κουταβά για τη φετινή παρουσία των πρώτων γκρουπ Ινδών τουριστών στο νησί και παρουσίασαν το πλάνο αφίξεων της επόμενης σεζόν.

«Σε συνέχεια της καμπάνιας που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2021, η παρουσία Ινδών τουριστών στο νησί μας θεωρείται ικανοποιητική και αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση κατά την επόμενη σεζόν» αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*