Σε ποιες τουριστικές εκθέσεις θα δώσει παρών ο δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων το 2017

MITT 2016 7
admin
12/12/2016 22:00
 
 
 

 

Τη συμμετοχή του σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για το 2017 αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατά τη συνεδρίαση του την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο δήμος θα συμμετάσχει σε τουριστικές εκθέσεις στο Παρίσι, το Μιλάνο, τη Μόσχα και το Βερολίνο μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος τουρισμού Δημήτρης Λιανός, η συμμετοχή του δήμου στις παραπάνω εκθέσεις “κρίνεται σημαντική για την τουριστική προβολή του δήμου και για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες”.

Το ποσό που θα δαπανηθεί για τη συμμετοχή στις παραπάνω εκθέσεις του εξωτερικού, είναι 8.000 ευρώ και περιλαμβάνει τη μετάβαση και διαμονή αιρετών ή υπαλλήλων του δήμου καθώς και τη μεταφορά διαφημιστικού υλικού που θα διανεμηθεί.
Μάλιστα ο κ. Λιανός διευκρίνισε ότι η απόφαση για συμμετοχή στις εκθέσεις αυτές έχει ληφθεί από κοινού με επιχειρηματίες που και οι ίδιοι θα συμμετάσχουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα είχε συζητηθεί και στην τελευταία συνεδρίαση της τουριστικής επιτροπής που είχε αποφασιστεί η συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις οι οποίες όμως δεν είχαν κατονομαστεί.

Όπως ήταν φυσικό οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης εξέφρασαν την απορία τους για την απόφαση αυτή, αφού τα τελευταία χρόνια η Νάξος ήταν παντελώς απούσα από εκθέσεις τουρισμού. Ο κ. Αντώνης Βασαλάκης αναρωτήθηκε “πώς και ψηφίζετε συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις αφού εσείς έχετε δηλώσει ότι , δεν χρειάζονται;”, ενώ ο Νίκος Μαϊτός …χαιρέτησε “την αλλαγή στάσης” της δημοτικής αρχής για το συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος να σημειωθεί ότι η δημοτική αρχή έχει δεχτεί ιδιαίτερη κριτική -κυρίως το τελευταίο διάστημα- για την παντελή απουσία του δήμου από τις τουριστικές εκθέσεις.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*