Νάξος: Δωρεάν σεμινάριο για την προβολή μέσω των social media

social media kinito
admin
16/12/2016 20:12
 
 
 

Δύο σεμινάρια χωρίς κόστος συμμετοχής διοργανώνει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με θέμα την κοστολόγηση προϊόντων και την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η διοργάνωση των σεμιναρίων εντάσσεται στον σχεδιασμό του προγράμματος Τουριστικής Δράσης για το 2016 και στο πλαίσιο της αναγκαιότητας δια βίου κατάρτισης των επαγγελματιών του τουρισμού. Απευθύνονται στους επαγγελματίες της Νάξου, με στόχο να εφοδιαστούν με εξειδικευμένες γνώσεις και επαρκή εργαλεία που θα συμβάλλουν στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του τόπου και την περαιτέρω προώθηση των επιχειρήσεων τους.
Αύριο και την Κυριακή θα διεξαχθεί σεμινάριο με θέμα «Παρουσίαση και προβολή στα Social Media για τον τουρισμό», με εισηγητές την Άντα (Ανδριάνα) Κυρκιλή, Digital Growth Ambassador και τον Γιάννη Αγγελάκη, πτυχιούχο του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ.
*Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Τόπος διεξαγωγής: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (δημαρχείο)
Ώρα σεμιναρίου: 16:00 – 21:00
Και
*Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
Τόπος διεξαγωγής: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (δημαρχείο)
Ώρα σεμιναρίου: 10:00 – 15:00
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22850-22671, καθώς και στην Ένωση Ξενοδόχων, στον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων, στον Σύλλογο Μαζικής Εστίασης και στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*