Βραβείο Καλύτερης Παρουσίασης Περιοχής για το περίπτερο του Ν. Αιγαίου στην MITT 2017

mitt 2017 3
admin
16/03/2017 15:57
 
 
 

Ένα ακόμη βραβείο απέσπασε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για το περίπτερό της, αυτή τη φορά στην 24η Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Ρωσίας MITT 2017.

Το ανανεωμένο, πρωτότυπο και αναβαθμισμένο αισθητικά περίπτερο του Νοτίου Αιγαίου βραβεύθηκε με το Βραβείο “Best Presentation of a Region” (καλύτερη παρουσίαση μιας περιοχής), καθώς κρίθηκε ότι αντιπροσωπεύει τα τυπικά γνωρίσματα των νησιών. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, το περίπτερο της Περιφέρειας συνδυάζει την παραδοσιακή νησιώτικη αισθητική με τη χρήση των νέων μέσων της τεχνολογίας, σε χώρους όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η πέτρα, το ξύλο και τα χρώματα των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

mitt 2017 4
Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κέρδισαν τις εντυπώσεις και έκαναν το περίπτερο του Νοτίου Αιγαίου να ξεχωρίσει στον διεθνή ανταγωνισμό και να αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια. Άλλωστε, όπως έχει αναφερθεί, κύριο μέλημα της Περιφέρειας είναι η προβολή των νησιών, με τρόπο που θα αναδεικνύει την ιδιαίτερη και συνάμα μοναδική τουριστική ταυτότητα, καθενός ξεχωριστά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο της Περιφέρειας συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα της φετινής Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης του Λονδίνου (WTM) τον Νοέμβριο του 2016.

mitt 2017 5

«Παρουσία που αρμόζει στο τουριστικό μεγαλείο του Ν. Αιγαίου»
Την ικανοποίηση τους για την κατάκτηση του βραβείου στη φετινή ΜΙΤΤ εξέφρασαν τόσο ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, όσο και η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.
Ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε: «Και στην τουριστική έκθεση “MITT 2017” στην Μόσχα, η παρουσία της Περιφέρειας μας είναι αυτή που αρμόζει στην τουριστική αξία και δυναμική των νησιών μας. Αμέσως μετά το Βερολίνο, στην Μόσχα, με μια ακόμα βράβευση από τους διοργανωτές για το περίπτερό μας που φιλοξένησε όλα τα νησιά μας και θετικά μηνύματα για την σαιζόν του 2017. Την ίδια ώρα, η Περιφέρειά μας έχει παρουσία στο Παρίσι, στην έκθεση Salon Mondial du Τourisme, στο Mαϊάμι για την κρουαζιέρα και στη Νέα Υόρκη για την Γαστρονομία. Εξωστρέφεια, στην πράξη και με σχέδιο είναι η πολιτική μας και αυτή υπηρετούμε με συνέχεια και συνέπεια».
Από την πλευρά της, η κ. Παπαβασιλείου ανέφερε: «Το τουριστικό μεγαλείο του Νοτίου Αιγαίου είναι πραγματικά αδιαμφισβήτητο. Αυτή τη μεγάλη δυναμική που κρύβουν προορισμοί της Περιφέρειάς μας, θελήσαμε να αποτυπώσουμε σε χώρους οι οποίοι θα δίνουν αυτό το μοναδικό νησιωτικό στίγμα στις μεγάλες τουλάχιστον τουριστικές εκθέσεις. Χαιρόμαστε που βλέπουμε τα θετικά αποτελέσματα και την επιβράβευση της προσπάθειάς μας».

mitt 2017 6

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*