“Syros – Stay Connected”: QR Code με χρήσιμες πληροφορίες για μια ευχάριστη διαμονή στη Σύρο

Newsroom
02/07/2024 12:47
 
 
 

 

Ένα νέο ψηφιακό εργαλείο που θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενημέρωση και διευκόλυνση των επισκεπτών που επιλέγουν τη Σύρο ως προορισμό των διακοπών τους, δημιούργησε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

Έτσι, με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Τουρισμού Χρηστιάννας Πάπιτση, υλοποιήθηκε η καμπάνια “Syros – Stay Connected”, με στόχο μια εύκολη και ευχάριστη διαμονή. Ειδικότερα, με ένα απλό σκανάρισμα από το κινητό τους του QR Code, οι επισκέπτες οδηγούνται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.syrosisland.gr, όπου μπορούν να βρουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει κάποιος να γνωρίζει όταν έρχεται στο νησί.

Εκτός από τις χρηστικές πληροφορίες (π.χ. πληροφορίες για τη Σύρο, δρομολόγια λεωφορείων κλπ), ο περιηγητής θα μπορεί να δει την ατζέντα εκδηλώσεων του καλοκαιριού, το ωράριο των μουσείων και των χώρων ιστορικού ενδιαφέροντος, αλλά και επιλογές για γευσιγνωσία και θαλάσσια σπορ, δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά κ.α.

Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Πάπιτση «η τεχνολογία έχει εισβάλει με καθοριστικό τρόπο σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας και ο τουρισμός δεν μπορούσε να απέχει από αυτή την τάση. Για πρώτη φορά στη Σύρο ο επισκέπτης θα μπορεί σκανάροντας απλώς ένα QR Code να βρει στην οθόνη του κινητού του έναν ψηφιακό ξεναγό που καθημερινά ενημερώνεται από εμάς και να κάνει την παραμονή του στο νησί μας ακόμα πιο συναρπαστική. Ως Δήμος έχουμε από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, εργαστεί και συνεχίζουμε ακατάπαυστα να εργαζόμαστε προς τη συνεχή ενίσχυση της εικόνας του προορισμού μας».

Σημειώνεται ότι από αύριο Τετάρτη 3 Ιουλίου (καθημερινά μεταξύ 10:00-14:00) θα μπορούν όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν την έντυπη κάρτα από το γραφείο τουρισμού του Δήμου στο Βιομηχανικό Μουσείο της Ερμούπολης στον 1ο όροφο ώστε η πρόσβαση όλων να είναι εφικτή από παντού και άμεση.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*