Στα πέρατα του κόσμου η Μύκονος και το Νότιο Αιγαίο μέσω του “Heineken Champions Voyage”

heineken telikos mykonos 1
admin
06/04/2017 14:48
 
 
 

Από την Ίμπιζα της Ισπανίας στη Μύκονο του Νοτίου Αιγαίου! Το “Heineken Champions Voyage”, μια μεγάλη, παγκόσμια διοργάνωση της Heineken, στο πλαίσιο της χορηγίας της στο UEFA Champions League, διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο, φέρνοντας τα νησιά μας στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού και αθλητικού ενδιαφέροντος.
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία το μετέφερε στην Ελλάδα για τα επόμενα 3 χρόνια και επέλεξε τη Μύκονο για να το φιλοξενήσει από τις 3 μέχρι τις 5 Ιουνίου. Περισσότεροι από 500 τυχεροί φίλοι του ποδοσφαίρου και της Heineken από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι και διασημότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου, θα επιβιβαστούν σε κρουαζιερόπλοιο και θα παρακολουθήσουν εν πλω τον τελικό του UEFA Champions League, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τα πανέμορφα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.
Το “Heineken Champions Voyage” συνοδεύεται από μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας σε περισσότερες από 50 χώρες, προβάλλεται σε 100 διεθνή ΜΜΕ και έχει άνω των 100 εκατομμυρίων αναφορές σε αυτά!

heineken telikos mykonos 2

Γ. Χατζημάρκος: «Στην Μύκονο θα συναντώνται οι πρωταθλητές»
Η – διεθνούς βεληνεκούς – διοργάνωση παρουσιάστηκε χθες, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας Ζωούλλη Μηνά, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά, και τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, εκπρόσωπο του ΣΕΤΕ, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Navigator Travel & Tourism.

«Η επιλογή και η εμπιστοσύνη της διεθνούς Heineken στη χώρα μας, στο Νότιο Αιγαίο και στη Μύκονο, έρχεται σε μια περίοδο που την χρειαζόμαστε. Στην εξωστρεφή Μύκονο, για τα επόμενα 3 χρόνια θα συναντώνται οι πρωταθλητές. Ο τόπος που αγαπά την εξωστρέφεια και κάνει πρωταθλητισμό, βγαίνει ξανά μπροστά, διεθνώς, στην προσπάθεια αναστροφής της εικόνας της χώρας μας. Ευχαριστούμε την Heineken για την εμπιστοσύνη. Θα δουλέψουμε σκληρά για να δικαιώσουμε όσους αναγνωρίζουν την αξία μας, μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται» δήλωσε ο κ. Χατζημάρκος.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, «η διοργάνωση ενός γεγονότος διεθνούς βεληνεκούς από τη HEINEKEN και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, τη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα μας για περισσότερα από 50 χρόνια, είναι μία ακόμη απόδειξη της μεγάλης δυναμική ανάπτυξης που διαθέτουν τα νησιά μας και την καίρια συμβολή τους στην ανάδειξη της Ελλάδας συνολικά, ως ιδανικού τουριστικού προορισμού διεθνώς».

heineken telikos mykonos 3

heineken telikos mykonos 4

heineken telikos mykonos 5

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*