Πήραν μπρος οι “μηχανές” της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου

katsaras vagelis proedros 1
admin
11/05/2017 22:42
 
 
 

Τις προτάσεις περί των γενικών αρχών οργάνωσης και λειτουργίας σε τομεακό επίπεδο συζήτησαν τα πρόσφατα εκλεγμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου.
Κατά την πρώτη του συνεδρίαση τη Δευτέρα 7 Μαΐου, το 5μελές συμβούλιο συζήτησε σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει τόσο για την μέγιστη αποτελεσματικότητα της λειτουργίας του, σε σχέση με τους τιθέμενους στόχους όσο και για την δημιουργία κινήτρων ενεργοποίησης των μελών της Ένωσης.

Επισημάνθηκε η έντονη απογοήτευση των ξενοδόχων από την ελλειμματική δράση της ίδιας της Ένωσης, αλλά και την συνολική εμφατική απουσία τουριστικής πολιτικής και τουριστικής συνείδησης των εκάστοτε δημοτικών αρχών του τόπου.

Όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ εξέφρασαν κατηγορηματικά την αφοσίωση και την θέληση τους για μία πρωτοπόρα και δυναμική θητεία προσανατολισμένη στην ανάπτυξη εργαλείων στρατηγικού σχεδιασμού τουριστικής ανάπτυξης, με γνώμονα τις αρχές της τοπικής ωφέλειας, την βιωσιμότητα και την ανάδειξη των φυσικών και ανθρωπογενών πόρων.

Όπως αναφέρει το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων, στην προσπάθεια αυτή θα αναζητηθεί η συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην σύνθεση τουριστικού αποτελέσματος, την εκάστοτε περιφερειακή και δημοτική αρχή, καθώς και την τουριστική επιτροπή του δήμου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το νέο Δ.Σ. κατά την πρώτη του συνεδρίαση, ομόφωνα συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Βαγγέλης Κατσαράς

Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Φρατζέσκος

Γραμματέας: Μανώλης Μπαρδάνης

Ταμείας: Γιάννης Πολυχρονάκος

Μέλος: Στέλιος Βαθρακοκοίλης

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*