Νάξος: Ποδαρικό στο καλοκαίρι με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο EUROPA 2 (video)

EUROPA 2 2017 1
admin
01/06/2017 15:03
 
 
 

 

Με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο EUROPA 2 να κοσμεί το λιμάνι ξεκίνησε το καλοκαίρι στη Νάξο…

Το EUROPA κατέπλευσε στο νησί στις 8:00 το πρωί και θα παραμείνει -ανοιχτά στο λιμάνι- μέχρι τις 8:00 το βράδυ.

Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 516 επιβάτες και 170 άτομα πλήρωμα, προέρχεται από τη Σαντορίνη (31/5), Ρόδο (30/5) Antalya/Turkey (29/5) και Κύπρο (27/5). Επόμενα λιμάνια θα είναι το Ναύπλιο (2/6) και ο Πειραιάς (3/6).

EUROPA2 2017 2

Οι επιβάτες του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου μεταφέρονται με μικρότερα σκάφη στο λιμάνι, ενώ η άφιξη τους στο νησί συνοδεύεται με εκδρομή και ξενάγηση σε χωριά της Νάξου, που έχει αναλάβει το ταξιδιωτικό πρακτορείο Naxos Tours. Φυσικά, οι επιβάτες του θα επισκεφτούν και θα ξεναγηθούν και στη Χώρα της Νάξου, ενώ θα έχουν το χρόνο και για ολιγόωρη αναψυχή και ψώνια.

https://www.youtube.com/watch?v=X-LXDOi3Itc 

Σε ότι αφορά την κρουαζιέρα του EUROPA 2 και την περιγραφή της, η παράγραφος που αναφέρεται στη Νάξο αναφέρει: “Μόλις αντικρίσετε τη Νάξο, θα μείνει στην καρδιά σας και θα επιστρέψετε ξανά και ξανά”. Στην πρωτεύουσα του νησιού κυριαρχεί ένα βενετσιάνικο κάστρο και οι παραλίες του είναι ιδανικές για ηλιοθεραπεία και κολύμπι. Ανακαλύψτε τη ξεχωριστή γοητεία της Νάξου με μια περιήγηση στο νησί και στα παραδοσιακά του χωριά *ή μια πεζοπορία στην Τραγαία*.

EUROPA2 2017 3

Το EUROPA 2 θα επανέλθει στη Νάξο στις 6 Ιουνίου και θα παραμείνει στο νησί από τις 8:30 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα. Το δρομολόγιο του θα είναι: Πειραιάς-Ύδρα-Βόλος-Νάξος-Μαρμάρι (Τουρκία)-Σύμη-Μύκονος-Πειραιάς. 

Εκτός από το Europa 2 τη Νάξο φέτος θα προσεγγίσουν επίσης τα κρουαζιερόπλοια: Cruise Ship Seabourn Odyssey την 1η Αυγούστου, “SeaDream II” στις 31 Αυγούστου, 7 και 19 Σεπτεμβρίου και “SeaDream I” στις 19 Σεπτεμβρίου.

Το EUROPA, την πρώτη μέρα του καλοκαιριού μπορεί να σκόρπισε μεν χαμόγελα στο νησί, αλλά δεν έλειψε και ο προβληματισμός στο νησί αφού όλοι οι επαγγελματίες, θα ήθελαν να δοθεί περισσότερο βάρος σε αυτή τη μορφή τουρισμού που θα έδινε οικονομικές ανάσες στον τόπο, κυρίως κατά την περίοδο της άνοιξης αλλά και του φθινοπώρου…

https://www.youtube.com/watch?v=REtDNY42JVY&feature=youtu.be 

(1η φώτο: Μπάμπης Καρδιόλακας)

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*