Τη συνδρομή της κυβέρνησης για την τουριστική προώθηση των νησιών θα ζητήσει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

aireti perifereia ktirio syros
admin
24/07/2017 13:27
 
 
 

Τη συνδρομή της κυβέρνησης για την συνέχιση του πλάνου προώθησης του τουρισμού των νησιών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου την διετία 2018-2019 αποφάσισε να ζητήσει η περιφερειακή αρχή του Νοτίου Αιγαίου.
Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, εγκρίθηκε σχετική πρόταση υποβολής αιτήματος στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου «Προώθηση – Παρουσίαση της ιδιαίτερης ταυτότητας του κάθε νησιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού για το Νότιο Αιγαίο 2017 – 2020.
Οι δράσεις του προτεινόμενου έργου (που καλύπτουν οριζόντια τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου) περιλαμβάνουν τη συμμετοχή σε εθνικές και διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, καθώς και σε εκθέσεις ειδικού σκοπού (αγροτικών προϊόντων κ.λπ.), με σκοπό την ανάδειξη του μοναδικού brand name κάθε νησιού, μέσα από ένα «πακέτο» συντονισμένων δράσεων προώθησης και δημοσιότητας.
Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2017 – 2020 ανέρχεται συνολικά στο ύψος των 25 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*