Απόβαση τουριστών στο λιμάνι της Πάρου (video)

paros limani kosmos
admin
29/07/2017 13:34
 
 
 

Λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Τα στιγμιότυπα όμως που σας παρουσιάζουμε από την μαζική αποβίβαση χιλιάδων τουριστών στο λιμάνι της Παροικίας σε μία μόνο ημέρα και για τρία μόνο πλοία, αφηγούνται πολλά περισσότερα.

Επιβεβαιώνουν την αίσθηση ότι στα τέλη Ιουλίου η Πάρος κατακλύζεται από τεράστια τουριστικά κύματα, που θυμίζουν, τις προ αρκετών ετών, καλές εποχές του τουρισμού. Κατά χιλιάδες φτάνουν σε καθημερινή βάση οι από λιμένος αφίξεις με ταχύπλοα και συμβατικά πλοία της γραμμής από Πειραιά ή Ραφήνα, τα οποία, με τη στάση του δρομολογίου τους στην Πάρο, σχεδόν αδειάζουν από κόσμο καθώς οι περισσότεροι επιβάτες έχουν τελικό προορισμό το νησί.

Η έξοδος από τα πλοία τη στιγμή της αποβίβασης είναι άκρως εντυπωσιακή καθώς πρόκειται για πραγματική «απόβαση» στο λιμάνι στο οποίο δημιουργείται το αδιαχώρητο.

Οι «καραβιές» επισκεπτών δημιουργούν μεγάλη κοσμοπλημμύρα στην περιοχή που σφύζει από κίνηση ανθρώπων και οχημάτων που ξεχύνονται σαν πολύβουο μελίσσι πριν διασκορπιστούν για τους επιθυμητούς προορισμούς τους πάνω στο νησί.

https://www.youtube.com/watch?v=BLytC5U1n1g

Διαβάστε περισσότερα: ΕΔΩ

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*