Αυτό θα πει αγάπη για το νησί! Γάλλος τουρίστας έκανε τη Νάξο …τατουάζ! (φώτος)

tatouaz naxos 3
admin
23/08/2017 23:45
 
 
 

Ότι η Νάξος έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο είναι γνωστό… Το ότι οι ίδιοι οι Ναξιώτες, αγαπούν το νησί τους …κι αυτό είναι γνωστό!

Για κάποιον άνθρωπο όμως η Νάξος δεν είναι χαραγμένη μόνο στην καρδιά ή στη μνήμη του αλλά και σε ένα μέλος του σώματος του, ως τατουάζ!

tatouaz naxos 1

Αυτό συμβαίνει με Γάλλο τουρίστα ο οποίος είναι όπως φαίνεται ο πιο φανατικός λάτρης της Νάξου, σε σημείο που την αποτύπωσε σε τατουάζ στο χέρι του!

Και δεν φτάνει μόνο αυτό… Για να δείξει την τεράστια αγάπη του για το νησί, το έγραψε και με Ελληνικά καλλιγραφικά γράμματα: “Aγαπώ τη Νάξο“!

Ο Γάλλος τουρίστας πήγε να αποχαιρετήσει ένα φίλο του Ναξιώτη, τον ιδιοκτήτη του Heaven’s Cafe και πρόεδρο του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης Απόστολο Καρεγλά, ο οποίος τον ρώτησε εάν θα ξανάρθει του χρόνου.

Η απάντηση ήταν η επίδειξη του τατουάζ με το χάρτη της Νάξου …στο χέρι της καρδιάς (το αριστερό)!

tatouaz naxos 2

Όπως σημειώνει ο κ. Καρεγλάς στην προσωπική του σελίδα στο facebook: “Μετά από 32 χρόνια σ’ αυτό το επάγγελμα πολλές φορές νομίζω ότι τα έχω δει όλα και τίποτα δεν μπορεί πλέον να με εντυπωσιάσει. Έρχεται όμως η ζώσα πραγματικότητα και με διαψεύδει. Εάν υπήρχε βραβείο μεγαλύτερου φαν της Νάξου θα έπρεπε να δοθεί στον Γάλλο πελάτη του Heaven’s Cafe που βλέπετε στη φωτογραφία…
Σήμερα το πρωί, μετά το πρωινό ήρθε να με αποχαιρετήσει γιατί επιστρέφει με την οικογένειά του στη Γαλλία. Τον ρώτησα εάν θα τον ξαναδούμε του χρόνου το καλοκαίρι και τότε μου έδειξε στο αριστερό του χέρι ένα τατουάζ με το νησί της Νάξου και τη φράση “αγαπώ τη Νάξο“.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*