Αυξάνονται οι πτήσεις της British Airways για Μύκονο και Σαντορίνη

admin
15/03/2015 11:37
 
 
 

Στην ενίσχυση του δικτύου δρομολογίων της με την ένταξη τεσσάρων νέων προορισμών προς την Ελλάδα προχωρά η αεροπορική εταιρεία British Airways την καλοκαιρινή περίοδο.


Συγκεκριμένα, θα συνδέει τη Μ. Βρετανία με τα νησιά, Κω, Κέρκυρα, Ρόδο και Ηράκλειο.

Oι πτήσεις θα είναι δυο την εβδομάδα προς Κω και Ρόδο, και τέσσερις την εβδομάδα προς Κέρκυρα και Ηράκλειο.

Επιπλέον, αυξάνονται οι πτήσεις προς τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Στη Μύκονο θα πραγματοποιούνται έξι πτήσεις την εβδομάδα και στη Σαντορίνη πέντε πτήσεις την εβδομάδα, από τα αεροδρόμια Heathrow και London City. Επίσης, όπως κάθε καλοκαίρι, επανέρχεται η Θεσσαλονίκη με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από το Gatwick.

Η British Airways, συνεχίζει να υποστηρίζει και να ενισχύει το δίκτυό της προς / από την Αθήνα, με τη γραμμή Αθήνα – Λονδίνο να συμπληρώνει φέτος 84 χρόνια τακτικών δρομολογίων.

Σημειώνεται, ότι ξεκίνησε να πετάει στην Αθήνα το 1928 με έκτακτες και τσάρτερ πτήσεις (μέχρι και το 1931). Σήμερα η Αθήνα εξυπηρετείται με τέσσερις πτήσεις την ημέρα.

Φέτος το καλοκαίρι, η British Airways θα πραγματοποιεί 55 προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα, προσφέροντας στο ταξιδιωτικό κοινό περισσότερες από 10.000 θέσεις, στα δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας."
 

Πηγή: kinisienergoipolites

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*