Στην Greek Tourism Expo 2017 ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης

syros greek tourism expo 2017
admin
12/12/2017 22:22
 
 
 

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και με συμμετοχή εκπροσώπων της Ένωσης Καταλυμάτων Σύρου εκπροσωπήθηκε ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Μetropolitan Expo στην Αθήνα.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την έκθεση, προκειμένου να ενημερωθεί για τουριστικούς προορισμούς και να γνωρίσει τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Μεταξύ των επισκεπτών ήταν και αρκετοί διεθνείς tour operators και ταξιδιωτικά γραφεία που θέλησαν να ενημερωθούν για το νησί της Σύρου, με σκοπό την προώθηση του στην διεθνή τουριστική αγορά.
Η φετινή 4η Greek Tourism στόχευσε στην παρουσίαση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με αστείρευτες δυνατότητες. Αποτέλεσε σημείο συνάντησης ελληνικών τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων με εκπροσώπους του διεθνούς τουρισμού, συμβάλλοντας στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η έκθεση υποδέχθηκε περισσότερους από 150 Hosted Buyers από 40 και πλέον χώρες (Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανο, Ιράν, Κουβέϊτ, Κατάρ), ενώ πραγματοποιήθηκε σημαντικό άνοιγμα και στις αγορές της Ασίας, καθώς συμμετείχαν Buyers από Ιαπωνία, Κίνα, Ν. Κορέα και Ινδία.
Ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε θερμά για την πολύτιμη αρωγή και στήριξη της συμμετοχής του τόσο στην συγκεκριμένη έκθεση, όσο και στην 33η Διεθνή έκθεση Philoxenia 2017, τα λουκουμοποιεία Κορρές και Κόκκαλης – Κανακάρης.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*