Σημαντικές διακρίσεις για ξενοδοχεία της Νάξου στα Greek Hospitality Awards 2018 (φώτος)

hospitality awards 2018 1
admin
24/02/2018 13:55
 
 
 

Τα Greek Hospitality Awards 2018 παρουσιάστηκαν την Παρασκευή το βράδυ από την ETHOS AWARDS και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ σε μια λαμπρή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Στην εκδήλωση, βραβεύτηκε ως το κορυφαίο ξενοδοχείο της χρονιάς (Top Greek Hotel 2018) το Makedonia Palace ενώ απονεμήθηκαν συνολικά 88 κατηγορίες βραβείων σε 4 θεματικές ενότητες. Στα Greek Hospitality Awards 2018 συμμετείχαν συνολικά 149 ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις όπου αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή και το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού ΧΡΗΜΑ.

hospitality awards 2018 margaritis 1

Η βράβευση του κ. Γιάννη Μαργαρίτη 

hospitality awards naxos 2

Οι κ.κ. Πολυχρονάκος και Ανεβλαβής με τα βραβεία τους

Τρεις ήταν οι συμμετοχές από τη Νάξο και τρία τα αντίστοιχα βραβεία που απέσπασαν, ενώ στην κριτική επιτροπή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου (ξενοδόχος) Γιάννης Μαργαρίτης.  

Τα Ναξιώτικα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν ήταν:

– “Polis of Naxos” του Γιάννη Πολυχρονάκου, το οποίο απέσπασε silver βραβείο στην κατηγορία Best Greek Boutique City Hotel

– “Naxian on the Beach” του Γιάννη Μαργαρίτη, το οποίο απέσπασε silver βραβείο στην κατηγορία Best Greek New Resort

– “Halcyon Villas” του Κώστα Ανεβλαβή που απέσπασε bronze βραβείο στην κατηγορία Best Greek Villas & Holiday Homes

hospitality awards 2018 margaritis 3

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο naxostimes.gr ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαργαρίτης, στόχος των βραβείων Greek Hospitality Awards 2018 είναι να αναδείξει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που πρωτοπορούν η κάθε μία στο είδος της. Σύμφωνα με τον κ. Μαργαρίτη οι παραπάνω διακρίσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές αφού η δυναμική του θεσμού είναι μεγάλη και επιπλέον φέτος έχουν μεγαλύτερη αξία, αφού για την ανάδειξη των νικητών δεν ήταν μόνο η επιτροπή που αποφάσισε αλλά και ηλεκτρονική ψηφοφορία 14.000 περίπου συμμετεχόντων. 

Ο κ. Μαργαρίτης τέλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις βραβεύσεις των ξενοδοχείων του Ν. Αιγαίου και ειδικότερα της Νάξου, μεταξύ των οποίων ήταν και το δικό του ξενοδοχείο Naxian on the Beach. 

hospitality awards naxos 1

Την ικανοποίηση του για τη βράβευση του ξενοδοχείου του, εξέφρασε στο naxostimes.gr και ο κ. Γιάννης Πολυχρονάκος ο οποίος σημείωσε ότι ο λόγος που συμμετείχε το ξενοδοχείο του στα Greek Hospitality Awards ήταν για την ανάδειξη τόσο του καταλύματος όσο και της Νάξου γενικότερα.

“Αποφασίσαμε ως νέο κατάλυμα να θέσουμε υποψηφιότητα για το βραβείο Best Greek Boutique City Hotel γιατί θεωρήσαμε πως με αυτόν τον τρόπο θα προωθήσουμε όχι μόνο το προϊόν μας άλλα κυρίως το νησί της Νάξου. Στο Polis of Naxos, φιλοσοφία μας είναι πως ο επισκέπτης, ως μέλος της δικής μας οικογένειας, επιβάλλεται να νιώθει πως επιστρέφει στον τόπο του. Η εξυπηρέτηση και η φιλοξενία αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο ώστε να μετατρέψουμε κάθε ένα μας επισκέπτη σε πρεσβευτή του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων, τη Νάξο”.

Ο κ. Πολυχρονάκος ευχαρίστησε την Επιτροπή και όσους ψήφισαν που εμπιστεύτηκαν το Polis και του έδωσαν αυτή τη διάκριση, αλλά κυρίως το προσωπικό του καταλύματος. “Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή και τον κόσμο που μας εμπιστεύθηκε με αυτή την διάκριση, αλλά κυρίως το προσωπικό μας, που δίνει και την ψυχή του ώστε να αναδείξει όχι μόνο τις ομορφιές του νησιού μας, άλλα και την ελληνική και κυρίως τη Ναξιώτικη φιλοξενία”.

hospitality awards naxos 3

Ο Κώστας Ανεβλαβής σε δηλώσεις του στο naxostimes.gr εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη βράβευση του “Halcyon Villas” σημειώνοντας ότι “η τιμητική αυτή διάκριση, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με περισσότερο μεράκι και πάθος, πάθος δημιουργικό έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοί μας, να έχουν μια όσο το δυνατόν αρτιότερη εμπειρία διαμονής στη Νάξο μας”!

Όπως ανέφερε επίσης: “στο Halcyon Villas Naxos πιστεύουμε πως το service πρέπει να είναι «πιο ανθρωποκεντρικό», να εμπνέει «σπιτική ζεστασιά» με ποιότητα υπηρεσιών που έχουν περισσότερο συναίσθημα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η δημιουργία μοναδικών αναμνήσεων και η προώθηση της καλύτερης δυνατής εικόνας του νησιού και της χώρας μας είναι ο μεγαλύτερος στόχος του Halcyon Villas και αποτελεί τον βασικότερο λόγο συνεισφοράς του καταλύματος στην συνολική αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προιόντος”.
Ο κ. Ανεβλαβής ανέφερε ακόμη ότι “μπροστά μας έρχεται μια νέα season το καλοκαίρι του 2018 που θα είναι κομβικό πιστεύουμε για το νησί μας και θέλουμε να συμβάλουμε από την πλευρά μας να παγιωθεί η Ναξος μας ως ενα top destination island που θα ανταποκρίνεται ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Χρέος μας είναι να προσπαθήσουμε όλοι που ασχολούμαστε άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό για αυτό τον σκοπό”!

Greek Hospitality Awards 

Σύμφωνα με τη γλώσσα των αριθμών η ελληνική ξενοδοχία αποτελεί τη ραχοκοκαλιά και τη βαριά βιομηχανία του ελληνικού τουρισμού εισφέροντας το 75{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} του συνόλου των τουριστικών εισπράξεων της Ελλάδας. Στον τομέα της ελληνικής ξενοδοχίας δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις που διακρίνονται για τις καινοτομικές πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40.

Ενδεικτικό της δυναμικής των Greek Hospitality Awards 2018 είναι το γεγονός ότι οι νικητές των βραβείων αποστέλλονται στον Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας (ATOR), στην Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Μεγάλης Βρετανίας (ABTA), στον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Γερμανίας και στο σύνολο των αραβικών τουριστικών γραφείων, που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Greek Tourism Workshop 2018 σε Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ντουμπάι και Λίβανο.

 

(Visited 44 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*