Έχεις κατάλυμα στη Νάξο; Αυτό το δωρεάν σεμινάριο σε ενδιαφέρει!

Άκης Αξαόπουλος
23/05/2018 17:40
 
 
 

Στοχευμένο ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Πώς μπορεί να σας βοηθήσει η Trivago να ενισχύσετε τη διαδικτυακή σας απόδοση» διοργανώνουν ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου, την Ένωση Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Νάξου και την Trivago.

Το e-σεμινάριο (webinar) θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 29 Μαΐου στις 20:00, με ομιλήτρια την Χαρά Γεωργιάδου, Industry Manager της Trivago σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία. Απευθύνεται σε ξενοδόχους, ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων και επαγγελματίες των καταλυμάτων, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν περαιτέρω για το απαιτητικό πεδίο του ηλεκτρονικού και διαδικτυακού μάρκετινγκ.
Σημειώνεται, επίσης, ότι του σεμιναρίου θα προηγηθεί παρουσίαση σχετικά με το τουριστικό «προϊόν» και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προορισμού από εταιρία συμβούλων Τουριστικού Μάρκετινγκ με την οποία συνεργάζεται ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 18:30.
Η συμμετοχή των επαγγελματιών θα είναι δωρεάν. Παρακαλούνται θερμά οι ενδιαφερόμενοι για την έγκαιρη ενημέρωση της παρουσίας τους μέσω e-mailστον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (κα Παναγιώτα Αγγελή: aggeli@naxos.gov.gr).

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*