Διεθνής προβολή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου μέσω του CNN

admin
03/06/2015 15:11
 
 
 

Η δυνατότητα συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN, εξετάστηκε σε συνάντηση που είχε στο Λονδίνο ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος με τον αντιπρόεδρο του CNN International  Antonio Canto.

Η πρόταση συνεργασίας προς την Περιφέρεια έγινε από το ίδιο το CNN, με το σκεπτικό ότι στο Νότιο Αιγαίο βρίσκονται ορισμένοι από τους μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου είναι η πρώτη Περιφέρεια που συνεργάζεται με το CNN, το τηλεοπτικό δίκτυο των 291 εκατομμυρίων συνδρομητών σε όλον τον πλανήτη, το οποίο έχει την δυνατότητα σχεδιασμού στοχευμένων προγραμμάτων προβολής ανά χώρα ή ομάδα καταναλωτών.

Στη χθεσινή συνάντηση συμμετείχαν επίσης, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου – Βακιάνη και στελέχη του CNN που ασχολούνται ειδικότερα, με τον τουρισμό, τόσο σε επίπεδο παραγωγών, όσο και σε επίπεδο στρατηγικής.

Το ραντεβού του κ. Χατζημάρκου με στελέχη του CNN και με την TASK Group του τηλεοπτικού δικτύου που χαράσσει στρατηγικές για τον τουρισμό, ανανεώθηκε για το τέλος Ιουνίου στη Ρόδο, οπότε  θα εξετασθούν τα προτεινόμενα σενάρια στρατηγικής για την προβολή του Νοτίου Αιγαίου και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

«Είμαστε η πρώτη Περιφέρεια που συνεργάζεται με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN,  το οποίο έχουν εμπιστευτεί δεκάδες μεγάλες χώρες ανά τον κόσμο για την τουριστική τους προβολή. Η συνεργασία με στρατηγικούς οργανισμούς  του μεγέθους και του βεληνεκούς του CNN δείχνει την μεγάλη δυναμική και προοπτική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και αναδεικνύει την ανάγκη, η δυναμική αυτή, να στηριχθεί μέσα από συνέργειες με τους διεθνώς κορυφαίους» δήλωσε σχετικά ο κ. Χατζημάρκος.

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*