Αυστριακοί δημοσιογράφοι στη Νάξο (video+φώτος)

admin
14/06/2015 23:04
 
 
 

 

Διήμερη επίσκεψη στη Νάξο πραγματοποίησαν την Παρασκευή και το Σάββατο (13 και 14 Ιουνίου), 15 δημοσιογράφοι από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Αυστρίας καθώς και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στο γραφείο του ΕΟΤ στην Αυστρία Γιάννης Ραφαλιάς, προσκεκλημένοι της Tour Operator Andrea Springer…

Η κ. Springer το Σάββατο το βράδυ παρέθεσε δείπνο στους προσκαλεσμένους της σε γνωστό παραλιακό restaurant στην Πλάκα στο οποίο το παρών έδωσε και ο αντιδήμαρχος τουρισμού Δημήτρης Λιανός με τη σύζυγο του Καίτη Φραγκίσκου. 

 

Είναι η δεύτερη φορά που η κ. Andrea Springer διοργανώνει δημοσιογραφική “επιδρομή” στο νησί προκειμένου “να μείνει στο μυαλό των Αυστριακών η Νάξος” όπως η ίδια σημείωσε στο naxostimes.gr.

Η Tour Operator Andrea Springer και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στο γραφείο του ΕΟΤ στην Αυστρία Γιάννης Ραφαλιάς

Η Andrea Springer είναι ο άνθρωπος που φρόντισε κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού να έρχονται δυο αεροπλάνα απευθείας από την Αυστρία στη Νάξο. Τα αεροπλάνα των απευθείας πτήσεων, είναι 100 θέσεων και πραγματοποιούν από ένα δρομολόγιο την εβδομάδα το κάθε ένα. “Είναι αποτέλεσμα πολύ μεγάλης προσπάθειας της Andrea Springer να έρχονται δύο αεροπλάνα στη Νάξο, με δεδομένο ότι υπάρχει πολύ μεγάλη δυσκολία στην αγορά, αφού δεν υπάρχουν μικρά αεροπλάνα και η Νάξος δεν μπορεί να δεχτεί μεγαλύτερα” σημειώνει στο naxostimes.gr ο Γιάννης Ραφαλιάς (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στο γραφείο του ΕΟΤ στην Αυστρία). 

 

“Η Νάξος είναι η μεγάλη μου αγάπη”

Όλα αυτά πηγάζουν από τη μεγάλη μου αγάπη για τη Νάξο” εξηγεί η κ. Springer που κατατάσσει το νησί στη δεύτερη θέση -μετά από το γιο της- στην καρδιά της. “Ήρθα στη Νάξο για διακοπές πριν από 22 χρόνια. Ήμουν σε ένα ταβερνάκι και τα πόδια μου ήταν χωμένα στη  άμμο. Σκέφτηκα γιατί να μη φέρω και τους πελάτες μου εδώ εφόσον είμαι εγώ τόσο ενθουσιασμένη με το νησί. Κι έτσι έγινε…“. 

Όπως σημειώνει στο naxostimes.gr ο κ. Ραφαλιάς οι Αυστριακοί δημοσιογράφοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τη Νάξο. “Οι δημοσιογράφοι χωρίστηκαν σε δυο ομάδες. Η μια ομάδα επισκέφτηκε τις παραλίες και η άλλη την ενδοχώρα του νησιού. Θέλουμε να μεταφέρουμε στους Αυστριακούς ότι η Νάξος είναι πλούσια σε πολιτισμό και ιστορία καθώς και σε τοπικά προϊόντα. Επισκεφτήκαμε βυζαντινές εκκλησίες, το Κάστρο, είδαμε πως παράγεται το κίτρο και το τυρί της Νάξου” σημείωσε.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στο γραφείο του ΕΟΤ στην Αυστρία, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την πολύτιμη στήριξη του στην Αυστριακή αποστολή. 

Οι Αυστριακοί δημοσιογράφοι την Κυριακή επισκέφτηκαν την Πάρο και τη Δευτέρα αναχωρούν για την Αυστρία. 

 

Δείτε το video με τις αποκλειστικές δηλώσεις στο naxostimes.gr της κ. Andrea Springer και του κ. Γιάννη Ραφαλιά: 

{youtube}aSsogZXwP94{/youtube}

Να σημειωθεί ότι η Andrea Springer πριν από δυο χρόνια (κατά την προηγούμενη επίσκεψη της με Αυστριακούς δημοσιογράφους στη Νάξο), τιμήθηκε για την προσφορά της στο νησί, από το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε ειδική εκδήλωση.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

 

 

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*