Τηλεοπτική προβολή της Σύρου σε ΕΡΤ1 και Alpha

Newsroom
15/05/2020 12:30
 
 
 

 

Συνεργεία των τηλεοπτικών σταθμών ΕΡΤ1 και Alpha βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στη Σύρο, προκειμένου να προβάλλουν το νησί μέσω ζωντανών συνδέσεων και ρεπορτάζ τόσο σε εκπομπές των δύο καναλιών, όσο και στα δελτία ειδήσεων τους.

Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης παραμονής τους, τα τηλεοπτικά συνεργεία ανακάλυψαν αξιοθέατα, απαθανάτισαν στιγμιότυπα της καθημερινής ζωής των κατοίκων και των επιχειρηματιών του νησιού, συνομίλησαν μαζί τους και πρόβαλαν τη Σύρο σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και πιο συγκεκριμένα το Αυτοτελές Τμήμα Τουρισμού εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαρίστησε θερμά φορείς, επαγγελματίες και πολίτες του για την πολύτιμη αρωγή τους.
Ιδιαίτερα ευχαρίστησε το επιτελείο της ΕΡΤ1 με τον δημοσιογράφο κ. Μάριο Κωνσταντινίδη και το επιτελείο του Alpha με τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Γρηγοριάδη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου κ. Μιχάλη Ζουλουφό, τον προϊστάμενο της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κυκλάδων κ. Μιχάλη Παράβαλο, τον Εμπορικό Σύλλογο Σύρου, τον Σύλλογο «Τερψιχόρη», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ποσειδών», το Ξενοδοχείο «Ερμής», την επιχείρηση «Γαβιώτης City Car Rental», το εστιατόριο «Σα Μιχάλη», την ταβέρνα «ΛΙΛΗΣ», το «Χιώτης Mάρκετ», τα καταστήματα «Ιππόκαμπος» και «Βρεγμένη Σανίδα», την Λουκουμοποιΐα A. Λειβαδάρα, τον κ. Αρίστο Βαμβακούση και το «Εν Χορδαίς & Οργάνοις», τους κ.κ. Σταύρο Κοή, Μπάμπη Κουλούρα, Αντώνη Φραγκιά, Πάρη Ξυνταριανό – Τσιροπινά, Θεόφιλο Ζερβό, Ελένη Σιμίκογλου, Ελπίδα Γαδ, Μάρκο Τράκα, και Αντώνη & Γιάννη Βουτσίνο.

(Visited 46 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*