Συνεργασία Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με το Nautical Channel για την διεθνή τουριστική προβολή του προορισμού

Newsroom
12/06/2020 14:51
 
 
 

 

Την διεθνή προβολή της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων χωρίς επιβάρυνση, μέσω του έγκριτου τηλεοπτικού δικτύου Nautical Channel, συμφώνησε ο Δήμος.

Ειδικότερα, η «σημαντική συμφωνία» που εντάσσεται στο πλαίσιο στήριξης της Νάξου και του ελληνικού τουρισμού στο επίσημο τουριστικό «άνοιγμα» της Ελλάδας στο εξωτερικό (όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου) επιτεύχθηκε με την μεσολάβηση της εταιρίας τουριστικών συμβούλων του Δήμου και περιλαμβάνει την επανάληψη μετάδοσης των δύο ημίωρων επεισοδίων που είχαν γυριστεί στο νησί πριν δύο χρόνια για μία συνεχόμενη εβδομάδα, από το Σάββατο 6 Ιουνίου έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου και συνολικά για 17 φορές!

Πέραν των θαλάσσιων δραστηριοτήτων, τα δύο επεισόδια προσφέρουν στο ποιοτικό κοινό του τηλεοπτικού δικτύου ένα ωριαίο «ταξίδι» στις παραλίες, τις δραστηριότητες, την ιστορία, τις παραδόσεις και τη γαστρονομία της Νάξου.

Σημειώνεται πως το Nautical Channel μεταδίδεται σε 70 χώρες παγκοσμίως μέσα από πλατφόρμες και τηλεοπτικούς σταθμούς με 20 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στην Ελλάδα το δίκτυο μεταδίδει το πλούσιο πρόγραμμα του μέσω του COSMOTE TV. Θεωρείται το αγαπημένο κανάλι του διεθνή ταξιδιώτη με ειδικά ενδιαφέροντα που αγαπάει τα θαλάσσια σπορ, τις καταδύσεις, την ιστιοπλοΐα, το yachting αλλά και τους ποιοτικούς προορισμούς.

«Ενεργοποιούμε το δίκτυο των διεθνών συμμαχιών μας για να μεταδώσουμε το μήνυμα όσο πιο μακριά γίνεται! Η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες αποτελούν την “πεμπτουσία” των ιδανικών, ασφαλών και αναζωογονητικών διακοπών για φέτος για κάθε τουρίστα που επιζητά την αληθινή ανανέωση. Ευχαριστούμε θερμά το Nautical Channel που στηρίζει με πράξεις την Ελλάδα και τα νησιά μας στην προσπάθεια αυτή» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βαγγέλης Κατσαράς.

(Visited 40 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.