Εκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα τουριστικών καταλυμάτων από το Επιμελητήριο Κυκλάδων και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

rooms to let
Newsroom
19/06/2020 11:44
 
 
 

 

Μία τελευταία ευκαιρία έχουν οι καταλυματίες των Κυκλάδων να αποκτήσουν τη βεβαίωση παρακολούθησης εκπαιδευτικού προγράμματος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις Τουριστικών Καταλυμάτων μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακολούθησης στα σεμινάρια τηλεκατάρτισης (εκπαίδευση εξ αποστάσεως) πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τον COVID-19, που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τη ΚΥΑ Αριθμ. 1881/29.5.2020, ΦΕΚ Β.2084/30-5-2020: «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19», Άρθρο 3 – Εκπαίδευση στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων των τουριστικών καταλυμάτων: Η παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων είναι υποχρεωτική και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης.

Διοργανωτής: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (26 Ιουνίου, 10:30-12:30)

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, που δεν έχουν παρακολουθήσει τα προηγούμενα webinars, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με τα στοιχεία τους και τον εταιρικό τους ΑΦΜ στον σύνδεσμο https://bit.ly/2zJtM8f έως και την Πέμπτη 25/6 στις 14:00 προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής και να λάβουν τη σχετική πρόσκληση.

 

Διοργανωτής: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου)

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://www.katartisi-pnai.gr/index.php/el/programmata-dodekanison/2-uncategorised/824-protokol-2

(Visited 159 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*