Από τη Σύρο το τηλεοπτικό φινάλε της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ANT1

Newsroom
06/07/2020 17:24
 
 
 

 

Η τηλεοπτική προβολή της Σύρου συνεχίζεται δυναμικά! Αυτή τη φορά από τους δέκτες του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά, οι οποίοι επέλεξαν τη Σύρο για το κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν της εκπομπής.


Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε θερμά τον ΑΝΤ1 και «Το Πρωινό» που επέλεξαν το νησί, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασαν προς τον δημοσιογράφο Χρήστο Νέζο και στους Κωνσταντίνο Καρλάφτη και Ανέστη Μουτάφη, οι οποίοι – μέσω ζωντανής σύνδεσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου – παρουσίασαν στο τηλεοπτικό κοινό όμορφες εικόνες, μελωδίες, γεύσεις και αρώματα της Σύρου.



Για την πολύτιμη συμβολή τους και την άριστη συνεργασία τους με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κουταβά και το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης στην προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης της Σύρου στην τουριστική αγορά, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαριστεί εγκάρδια την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajet και το πρακτορείο Κωνσταντίνος Γαβιώτης, το ξενοδοχείο Ηλέκτρα, τα εστιατόρια Πέτρινο, Αχλάδι, το bar- reasturant CIEL, τις επιχειρήσεις Μαϊστράλι Car Rental, το λουκουμοποιείο Κανακάρης, το Μακρυωνίτης Distillery, την κρεαταγορά Ρουσσουνέλος, το τυροκομείο Τυροσύρα, το Οινοποιείο Παρακόποις και τους μουσικούς Ελπίδα Γαδ, Αντώνη Κονσολάκη, Κώστα Φιλίππου, Αντώνη Μαραγκό.

(Visited 77 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*