«Νάξος με ασφάλεια, αγάπη & φροντίδα!»: Τουριστικό “αντί-Covid” βίντεο από τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (video)

Newsroom
11/07/2020 15:52
 
 
 

Κάλεσμα στους ταξιδιώτες να εμπιστευθούν την Νάξο για τις φετινές διακοπές τους απευθύνει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μέσα από ένα νέο βίντεο τουριστικής προβολής του νησιού.

Το πλέον εμβληματικό σημείο, η εμβληματική Πορτάρα, γίνεται η «πύλη εισόδου» του θεατή, ο οποίος ακούει τον δημοφιλή Ναξιώτη ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου να μιλά για τον επίγειο παράδεισο του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων, με τις δαντελωτές ακτές και τα γραφικά χωριά, κυρίως όμως την ασύγκριτη τοπική φιλοξενία.

Μέσα σε 100 δευτερόλεπτα, το βίντεο συνδυάζει μοναδικά τη γοητεία του προορισμού με τα μέτρα που λαμβάνουν οι επαγγελματίες, αποστολή των οποίων είναι να προσφέρουν μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία χαράς με ασφάλεια, φροντίδα, αγάπη και αίσθημα ευθύνης.

«H εικόνα τα λέει όλα. Στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, είμαστε αδιαπραγμάτευτοι σε θέματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι μόνο μία εξαίσια καλλιτεχνική δουλειά. Είναι μία απόδειξη πως στα νησιά μας έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, το εν λόγω βίντεο αποτυπώνει πραγματικούς εργαζόμενους του τουρισμού στη Νάξο, εν δράσει» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Βαγγέλης Κατσαράς, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους «αρχιτέκτονες» του υπέροχου αισθητικού αποτελέσματος Γιάννη Παπαδάκο (για τη σκηνοθεσία και το σενάριο), Λευτέρη Ελευθερίου (για την αφήγηση) και Alex Baker, INTHESKY productions και Billy Tsakoniatis (για τα πλάνα drone).

(Visited 173 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*