EscapeHere: Η Νάξος το πιο όμορφο “άγνωστο” νησί της Ελλάδας

admin
17/11/2015 15:03
 
 
 

H Νάξος, η Θάσος, η Ζάκυνθος, η Κάρπαθος και η Εύβοια είναι τα 5 ομορφότερα “άγνωστα” νησιά της Ελλάδας, σύμφωνα με τη δημοφιλή ιστοσελίδα EscapeHere, που προτείνει προορισμούς διακοπών σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρει η ταξιδιωτική ιστοσελίδα: Ένα ταξίδι στην Ελλάδα δεν θεωρείται πλήρης χωρίς μια επίσκεψη στη Σαντορίνη. Τα ασβεστωμένα βράχια και θολωτά κτίσματα είναι κάτι που ο καθένας πρέπει να δει τουλάχιστον μια φορά στη διάρκεια της ζωής του, αλλά με τη δημοτικότητα και την ομορφιά έρχονται τα πλήθη. 

Υπάρχουν όμως πολλά άλλα ελληνικά νησιά που είναι εντυπωσιακά από μόνα τους και προσφέρουν παραδοσιακές Ελληνικές εμπειρίες και η “ατμόσφαιρα” είναι συνήθως πιο αυθεντική με κατοίκους ιδιαίτερα φιλικούς… Πρώτη στη λίστα βρίσκεται η Νάξος η οποία όπως αναφέρεται διαθέτει όμορφες παραλίες αλλά και πλούσια ιστορία, με τη μουσική του νησιού να ξεχωρίζει…

Πιο αναλυτικά για κάθε νησί το EscapeHere αναφέρει τα εξής:

 

Νάξος

 

 

 

Η Ελληνική μουσική έχει παραμείνει σχετικά ίδια εδώ και αιώνες. Εάν κανείς θέλει να ζήσει μία μουσική εμπειρία στην Ελλάδα, πρέπει να κατευθυνθεί στη Νάξο, ένα νησί γνωστό για τη μουσική του παράδοση. Ενώ το νησί διαθέτει όμορφες παραλίες αλλά και πλούσια ιστορία, η μουσική του νησιού ξεχωρίζει. Υπάρχουν δωρεάν συναυλίες σχεδόν κάθε βράδυ, όπου μπορείτε να απολαύσετε  παραδοσιακή ελληνική μουσική και να ακούσετε παλιά τραγούδια που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά.

 

Θάσος

Για όσους αναζητούν κάτι περισσότερο από διακοπές στη παραλία, τότε η Θάσος είναι το νησί που προτείνουμε. Το νησί προσφέρεται για δραστηριότητες στη φύση και διαθέτει επιλογές περιπέτειας όλο το χρόνο, παρότι είναι περισσότερο γνωστό για την ποδηλασία βουνού. Η Θάσος είναι το ιδανικό μέρος για τους λάτρεις της φύσης. Υπάρχουν τόσα πολλά μαγευτικά τοπία, φυσική ομορφιά και πολιτισμός εδώ που δεν πρέπει να χάσετε!

 

Ζάκυνθος

Μια μεγάλη ευκαιρία για τους οικολόγους και για όσους είναι ευαισθητοποιημένοι με την προστασία του περιβάλλοντος και της θαλάσσιας χελώνας. Το νησί προσφέρεται για χαλάρωση αλλά δεν παρέχει πολλές επιλογές σε νυχτερινή διασκέδαση και πολιτισμό. 

 

Κάρπαθος

 

Αν ψάχνετε για παράδοση και ιστορία, η Κάρπαθος είναι το νησί της επιλογής σας.Οι κάτοικοι φορούν ακόμα παραδοσιακές ενδυμασίες και ζουν σε παραδοσιακά σπίτια. Υπάρχει μεγάλη αρχιτεκτονική ιστορία σε αυτό το νησί, καθώς και πολλές εναλλαγές στο τοπίο.

 

Εύβοια

Ένα από τα αγαπημένα των Αθηναίων, η Εύβοια διαθέτει μια πληθώρα ευκαιριών για ξεκούραση και αρχιτεκτονικά μνημεία. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, η Εύβοια είναι γεμάτη με Έλληνες παραθεριστές, αλλά και ξένους.

Ειδήσεις: Νάξος

 

 

(Visited 10 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*