Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων: Ενημέρωση επαγγελματιών του τουρισμού για θέματα του κλάδου

admin
19/02/2016 07:55
 
 
 

Για τις τελευταίες εξελίξεις σε επίκαιρα θέματα του κλάδου θα ενημερώσει τα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου ο πρόεδρος της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Αντώνης Καρατάσος.

Τα θέματα στα οποία θα αναφερθεί ο κ. Καρατάσος είναι τα εξής:

*Νέα Προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020. «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους»

*Υποχρεωτική Πιστοποίηση των τουριστικών καταλυμάτων

*Πληρωμές με Πιστωτικές & Χρεωστικές κάρτες.

*Εκμίσθωση ακινήτων από ιδιώτες σε τουρίστες.

*Οι φορολογικές και οι ασφαλιστικές αλλαγές.

Η ενημέρωση θα γίνει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (Αγ. Νικολάου 6, Ερμούπολη), κατά την τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση και πριν από τις εκλογές της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου.
«Οι παρατηρήσεις, οι ερωτήσεις, οι προτάσεις και οι απόψεις σας θα είναι χρήσιμες για τη χάραξη των θέσεων της Ομοσπονδίας, με στόχο το κοινό συμφέρον όλων των μελών και του κλάδου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Ομάδα της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας στο Facebook

Κλειστή ομάδα στο Facebook δημιούργησε η Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων «ΚΥΚΛΑΔΕΣ» (https://www.facebook.com/groups/cyclades/), τις δημοσιεύσεις της οποίας μπορούν να δουν μόνο τα μέλη της ομάδας.
Στη συγκεκριμένη ομάδα μπορούν να γραφτούν οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων στις Κυκλάδες, που έχουν το αυτοκόλλητο Σήμα της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας στη πόρτα του καταλύματός τους. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για κάθε επαγγελματικό θέμα που αφορά τα καταλύματα, να συμμετέχουν σε συζητήσεις, έρευνες, δημοσκοπήσεις, να δημοσιεύουν τις απόψεις τους και να θέτουν τα ερωτήματά τους.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*