Φιλοξενία Γάλλων δημοσιογράφων – bloggers στο πλαίσιο προβολής της Σύρου στην αγορά της Γαλλίας

Newsroom
24/05/2021 15:40
 
 
 

Μετά την επιτυχημένη παρουσία της Σύρου στo “Greek – French Alternative Tourism & Gastronomy Workshop” τον Απρίλιο και στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης με το γραφείο του ΕΟΤ στο Παρίσι, φιλοξενήθηκαν στο νησί για τρεις ημέρες οι δημοσιογράφοι – bloggers Quentin Lafon και Audrey Absil.

Τους δημοσιογράφους υποδέχθηκε στο λιμάνι της Μυκόνου την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς, ο οποίος – κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σύρο – τους ξενάγησε σε όλο το νησί, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα σημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Γάλλων επισκεπτών.

Οι δημοσιογράφοι έμειναν εντυπωσιασμένοι τόσο από την ιδιαίτερη φυσιογνωμία και τη μοναδικότητα της Σύρου, που αποτελούν και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, όσο κι από τη θερμή φιλοξενία που παρείχε ο Δήμος.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συμβολή της την Προϊστάμενη του γραφείου του ΕΟΤ στο Παρίσι κα Δήμητρα Βοζίκη, το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και τον διοικητή κ. Μιχάλη Ζουλουφό, καθώς και τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις Seajets, Gaviotis Travel, Naves Suites, Megaron café, Ταξί Σύρου Ερμής, Τυροκομείο Ζοζεφίνος, Λουκουμοποιία Κόκκαλης, τον Δημήτρη Σταυρακόπουλο, τον Αντώνη Πρίντεζη – Greek Scuba και τα εστιατόρια Άλμη, Βαποράκι, Λύσε – Δέσε, Ελληνικό Bistro, Μέλυδρον και 2 Τζιτζίκια στα Αρμυρίκια που συνέβαλαν με τη χορηγική τους διάθεση στην προβολή του νησιού της Σύρου στην αγορά της Γαλλίας.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*