Η Μίνα Γκάγκα στο Νοσοκομείο της Νάξου: «Ό,τι χρειαστείτε, είμαστε εδώ» (video)

Μίνα Γκάγκα νοσοκομείο Νάξου
Newsroom
21/07/2022 12:55
 
 
 

 

«Η πόρτα είναι ανοιχτή, ό,τι χρειαστείτε, είμαστε εδώ, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα γίνουν όλα» δήλωσε χθες η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα στο Νοσοκομείο της Νάξου, όπου περιηγήθηκε και είχε συνάντηση με το προσωπικό του.

Μίνα Γκάγκα νοσοκομείο Νάξου

Επανέλαβε, μάλιστα, ότι έχει δοθεί προτεραιότητα στην προκήρυξη θέσεων στις υγειονομικές μονάδες των νησιών.

Μίνα Γκάγκα νοσοκομείο Νάξου

Ερωτηθείσα από τη δημοσιογράφο του naxostimes.gr Πόπη Αλιμπέρτη σχετικά με τις δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Γ.Ν. Νάξου από την Amazon Web Services, η κα Γκάγκα απάντησε ότι δεν γνωρίζει κάτι, ενώ για την επέκταση του νοσοκομείου, δήλωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση, τονίζοντας ότι «σαφώς θέλουμε να στηρίξουμε το Νοσοκομείο της Νάξου». Τέλος, σε ερώτηση του naxostimes για τη στελέχωση της υγειονομικής μονάδας, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας επισήμανε ότι έχει γίνει προκήρυξη κάποιων θέσεων και έχει έρθει προσωπικό, συμπλήρωσε όμως ότι «θέλουμε νέο κόσμο να έρθει και να μείνει στα νοσοκομεία».

Από την πλευρά της, όσον αφορά στα χειρουργεία, η Αν. Διοικήτρια κα Καλλίτσα Φραγκίσκου έκανε γνωστό ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την έκδοση κανονισμού λειτουργίας ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και οι ενδεδειγμένες συνθήκες για ασθενείς και προσωπικό.

Να σημειωθεί ότι την Αν. Υπουργό Υγείας στην επίσκεψη της στο νοσοκομείο Νάξου συνόδευαν η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού και ο Διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστος Ροϊλός. Παρόντες επίσης στην ολιγόλεπτη συνέντευξη τύπου ήταν δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, η Αν. Διοικητής του νοσοκομείου Καλλίτσα Φραγκίσκου, ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Βασίλης Ραπτάκης καθώς και το προσωπικό του νοσοκομείου.

 

Μίνα Γκάγκα νοσοκομείο Νάξου Μίνα Γκάγκα νοσοκομείο Νάξου Χρήστος Ροϊλός Καλλίτσα Φραγκίσκου Μίνα Γκάγκα νοσοκομείο Νάξου Βασίλης Ραπτάκης

(Visited 750 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*