Ξεκινά η λειτουργία νεφρολογικού ιατρείου στο νοσοκομείο Νάξου

nosokomeio naxou2
admin
07/04/2017 12:09
 
 
 

Ένα όνειρο δεκαετιών ξεκινάει να γίνεται πραγματικότητα σιγά σιγά αφού από τη Μεγάλη Δευτέρα, ξεκινά στο νοσοκομείο της Νάξου η λειτουργία νεφρολογικού ιατρείου, ανοίγοντας το δρόμο για τη λειτουργία και του τεχνητού νεφρού!

Μετά από συντονισμένες κινήσεις και προσπάθειες από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Νάξου και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, πλέον στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου από τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου θα λειτουργεί τακτικό νεφρολογικό εξωτερικό ιατρείο για την εξυπηρέτηση των ασθενών… 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου αναφέρει:
Σας ενηµερώνουµε ότι, από ∆ευτέρα, 10/04/2017 στο Γενικό Νοσοκοµείο – ΚΥ Νάξου ξεκινά η λειτουργία Τακτικού Νεφρολογικού Εξωτερικού Ιατρείου για την εξυπηρέτηση ασθενών µε Χρόνια Νεφρική Νόσο, ∆ιαβητική Νεφροπάθεια, Υπέρταση, Νεφρολιθίαση, Κληρονοµικές Νόσους Νεφρού – Πολυκυστικό Νεφρό, Νεφρική Νόσο – Αυτοάνοσα Νοσήµατα (Συστηµατικό Ερυθηµατώδη Λύκο, Σ. Sjogren).
Όσοι επιθυµούν να εξεταστούν, µπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού στα τηλέφωνα 2285360501 και 2285360515, από ∆ευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 8:00πµ έως 14:00µµ.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*