Πρόσληψη νευρολόγου στο νοσοκομείο Νάξου

Νοσοκομείο Νάξου
admin
20/06/2017 15:43
 
 
 

Μια νέα ειδικότητα γιατρού διαθέτει πλέον το νοσοκομείο Νάξου!

Πρόκειται για την ειδικότητα νευρολόγου η πρόσληψη του οποίου υπογράφηκε σήμερα από την διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων Όλγα Ιορδανίδου.

Η κ. Ιορδανίδου μετά από αίτημα του αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Νάξου Κώστα Απιδόπουλου, ενέκρινε με απόφαση της, σήμερα, την πρόσληψη του γιατρού Γιαννούλη Μανωλά, ειδικότητας νευρολογίας, ως επικουρικού ιατρού για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Γ.Ν. –  Κ.Υ. Νάξου, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. 

Η διάρκεια της σύμβασης του γιατρού είναι τριανταέξι (36) μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος νευρολόγος του Νοσοκομείου Νάξου είναι ο εγγονός του γιατρού Γιαννούλη Μανωλά ο οποίος είχε ιδρύσει την πρώτη κλινική στη Νάξο η οποία στεγάζονταν στο κτήριο που σήμερα είναι η ALPHA BANK. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr στο αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να προσληφθούν τέσσερις ακόμη ειδικότητες γιατρών: Παιδίατρος, Νεφρολόγος, Χειρουργός και Αναισθησιολόγος. 
Με την πρόσληψη και του δεύτερου νεφρολόγου θα ανοίξει και ο δρόμος για τη λειτουργία του Τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο, κάτι το οποίο υπολογίζεται να γίνει μέχρι το Σεπτέμβριο. 

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥ 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*